čtvrtek 2. dubna 2015

Random photos #march

Tak jako jsem se rozplývala nad tím, že únor byl perfektní, o březnu se to nedá říct ani zdaleka! :) Začalo to hned začátkem, kdy jsem šla na vytrhnutí dvou osmiček - nevím, jak na to trpíte vy, ale mě to teda vždycky naprosto zmůže. Nebyla jsem potom téměř týden v práci a jediné, co jsem do sebe dokázala nacpat byly jahodovo banánové mléčné koktejly. Ok, ještě že ty mi chutnají, jinak bych asi zemřela hlady.
Doufala jsem, že se to zlepší a jediné pozitivum toho uplynulého měsíce bylo, že jsem zvládla Licenci pojištění, takže jsem dostala svůj certifikát, ze které jsem měla vážně radost :) Viděla jsem se s Tinkou, která tu byla na dva dny a na úplném konci měsíce jsem se viděla s Barčou i Lenou (i když den s Barčou nedopadl ke konci tak, jak jsem si představovala a ještě jednou - omlouvám se, zlato!)

Vlastně bych se chtěla rozepsat, všechno to ze sebe dostat, ale nějak už nemám sílu na to ani jen myslet, natož se rozepisovat. Jednoduše konec března mě naprosto zlomil a já pevně doufám, že duben nebude tak příšerný a že se vyjasní. Jak si někdo z vás mohl již všimnou - jsem fanoušek One Direction a opravdu se nestydím říct, že mě zničil fakt, že Zayn, ano můj oblíbenec, kluky opustil. Zbývá 68 dní do koncertu ve Vídni a myšlenka na to, že letos nebudu křičet jeho jméno a neuslyším jeho vysoké tóny mě opravdu ničí.
Ale nebudu se tu tím teď zabývat, protože veškerá slova byla řečená v předešlém článku. Jelikož jsem milovnicí random článků, ani tento měsíc jsem neotálela a fotila co se dalo :) Vybrala jsem pár fotek, které se vám snad budou aspoň trošku líbit a já si jdu zavzpomínat :)

Btw - Thank you for all your comments friends. I'm very happy you like my blog in USA or Spain :) 


Ano, pořád miluju Lociku a Flynna

Koktejlové večery jsou nejlepší...^^


Mám už třetí hůlku z mého milovaného světa Bradavic. Konkrétně Harryho Pottera

Starbucks & Bubble tea s mou chummy :)

A peču... Barunko, ty cupcakes? Jedna báseň!^^

Milujeme Yobar, hodně čokolády, lentilky, třešně a vlastně jídlo!^^ 

Tak buďme upřímné - ty barevné koktejly jsou nejlepší + má čokoládová žabka taky!^^

15 komentářů:

  1. Moc gratuluji k úspěšnému získání licence, Sáji ♥ Zbožňuji tvoje random posty plné fotek! Na tu hromadu jídla a nápojů se mi sbíhají sliny. Jsem moc ráda, že se cupcakes povedly a že chutnaly. Wafličky jsi dělala sama? Taky se na ně chystám, protože máme doma toustovač s výměnným nástavcem na wafle, ale zatím jsem nehledala recept :) Měj se krásně a drž se ♥ Děkuji za komentář u mě na blogu. S Tris a Čtyřkou máš pravdu. Neskutečně se k sobě hodí :))

    OdpovědětVymazat
  2. Jé, tak toho zubaře ti opravdu nezávidím.. :/ Ještě jsem na tom nebyla a bojím se dne, kdy budu muset :D
    Koktejly bych si dala hnedka a ta Starbucks fotka, mm mňam :D :)

    OdpovědětVymazat
  3. samé mňamky! milujem takéto posty :D
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
  4. mám chuť na ty wafle :D moc hezký fotky jinak :) -L

    OdpovědětVymazat
  5. Téééda, to je článek plnýý dobrot, to mi nedělej :D
    K licenci gratuluju a já mám naštěstí pusu velkou a už všechny 8 venku a zubařka říkala, že v pořádku, pěkně se tam poskládaly :)
    PS: Mohla by sis sem na blog přidat to sledování - pravidelní čtenáři :).

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj, vypadá to moc chutně a hezky :)
    Ráda bych Tě pozvala i na svůj blog! :)
    Přeji pěkné velikonoční svátky. S pozdravem
    Nina
    http://newayofashion.blogspot.cz/
    https://www.facebook.com/newayofashion?ref=bookmarks
    https://instagram.com/ninawagnerova/

    OdpovědětVymazat
  7. cute photo summary!
    p.s. yay for harry potter. I love harry potter too. best book series ever. :)
    cannot wait to see your new airmax!

    xx
    smudged-fingerprints.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. Články plné random fotek miluji, super! :)

    OdpovědětVymazat
  9. K licenci moc gratuluji a preji ti, aby byl duben pro tebe lepsim mesicem nez brezen ♥ Fotky jsou krasne, hned jsem dostala na vsechno chut :-D

    OdpovědětVymazat
  10. Sajünko, ty jsi vážně neuvěřitelná!! <3 Říkala jsem si, že jsi na mě i na můj blog po té věčné neaktivitě musela už dávno zanevřít a ty tu jsi s komentářem ještě dřív, než jsem ti to vůbec stihla napsat. <3 Děkuju za to nejmilejší přivítání. :) S blogspotem se pořád úplně nekamarádím, ale snažím se ty personalizace nějak tak zkrotit. Těch devět let na blog.cz se muselo zákonitě někde podepsat, i když ty jsi přechod zvládla na výbornou. <3

    Se sushi naprosto souhlasím, ale třeba zrovna přítele na něj teprve učím. Pořád si říkám, že jestli nám má někdy fungovat společná domácnost, tak to jinak prostě nepůjde, takže mu zacpávám nos a rvu do krku s nadějí, že si ho třeba taky zamiluje. :D Naděje zůstává!! :D Haha, no, ty krásně zabalené dárky byly pro mě, já jsem v tomhle docela hrozné a vzhledem k tomu, že všechno kupuju na poslední chvíli, tak vůbec nestíhám balit. :) A zcela upřímně, po brigádě v Giftisimu, se mi do toho ani nechce. :D Od přítele jsem dostala svůj nejoblíbenější parfém a romantiku právě v Running Sushi, takže si asi dovedeš představit, jak moc jsem si ten večer užívala. :D :) A vlastně ještě kryt na telefon, protože těch není nikdy dost a já si sama prostě žádný nejsem schopná koupit, i když se mi jich tolik líbí - takže jsem doteď nosila jen průhlednou klasiku. :) Jinak článků mám teď v plánu opravdu spoustu, tak nějak jsem se rozhodla pojmout blog víc osobně a už ne tolik anonymně, takže se mi otevřelo mnohem víc možností, o čem psát a už se na to hrozně těším. :)

    K certifikátu moc gratuluju a naprosto chápu tu skepsi k letošnímu březnu, i u mě to bylo vážně únavné a hektické. A k 1D, věřím, že i tak bude koncert stát za to a kdoví, třeba to jméno nakonec ještě vážně křičet budeš. :-*

    OdpovědětVymazat
  11. Vždy som chcela prútik / hůlku z HP sveta! super :) zmohla som sa len na náhrdelníky z ebay dary smrti a časovrat :D

    OdpovědětVymazat
  12. jej veľmi krásne fotky a prútik je paradny! kiežby vedel to čo v knihe/filme :)

    Vera

    OdpovědětVymazat
  13. das freut mich ;) ich folge dann schon mal :) sag bescheid wenn du auch folgst.
    ja, aus deutschland
    düsseldorf und du?

    OdpovědětVymazat
  14. danke, den link zur tasche findest du auch im post ;)
    das ist ja cool :) ich war gestern noch in hannover :)

    OdpovědětVymazat