středa 15. října 2014

TOP 5

Dlouho jsem o takovém článku přemýšlela. Je podle mě těžké někomu doporučovat kosmetiku. I když si člověk může myslet, že tomu druhému daný produkt může sedět, nemusí to tak vždy být. Proto nerada doporučuji věci jako jsou řasenky nebo šampony nebo make-up. Na každého to má (podle mého názoru) jiné účinky.

Nejsem nijak velký kosmetický maniak. Nelíčím se ani příliš dlouho na to, abych mohla rozdávat rady o nejlepších makeupech od Diora nebo o nejlepších rtěnkách. Přesto mám své favority, na které nedám dopustit a které mi jsou pomocníkem každý den :)

Došla jsem ale k závěru, že by mohlo být fajn, prozradit mé 'tajemství kosmetiky', které nejvíce a nejraději používám. Říci vám o produktech, které mě baví a které mám opravdu ráda. Produkty, se kterými jsem maximálně spokojená a vím, že si je pořídím znovu a také, že pořizuji 0

Snad se vám článek bude alespoň trošku líbit.

1. Essence multi action mascara - Jedna z nejobyčenějších řasenek a ne každému může sedět, ale jak se usvědčilo několik mých známých, tahle řasenka je jako stvořená pro moje řasy. Jakoukoli jinou, kterou jsem použila mi nesedla tak, jako právě tahle. Je jedna z těch nejlevnějších a podle mě jí musí znát každý, kdo si rád zajde na tzv. 'čumendu' do drogérie. Dělá mi dokonalé řasy, dlouhé, odděluje je tak, jak má a dobře se mi s ní pracuje. 



2. p2 5in1 Perfect finish powder make-up + primer - Byl to můj první make-up a pudr, který jsem si koupila. Pomohla mi s výběrem Lena a jsem spokojená. Produkty od p2, která je pod firmou DM je skvělá a je škoda, že se její výrobky nenachází na území ČR. S make-upem i pudrem se mi pracuje dobře. Hrozně pěkně se nanáší a nemám po něm pocit, že mám na obličeji tíhu. Nezachází do póru a dělá jemnou pleť. Což je pro mě plus. přesto bych po spotřebě ráda zkusila něco nového a možná v tekuté podobě.


3. Lak Maybelline ColorShow - BOŽE! To je věc, která mě u tohoto laku napadne pokaždé, když ho vidím a také je to snad jedna z mála věcí, které můžu doporučit!!! Měla jsem již kdysi stříbrný (jak říká moje ségra mimozemšťanský lak) od Maybelline a ani trošku nebyl TAKOVÝ, jako právě tento. Lidi, jsem z něho unešená. Nosím ho na nehtech s klidem týden, bez jediného ošoupání či loupání na nehtech. Kdo by tomu věřil? Snad každá dívka, která pečuje o své nehty hledá dokonalý lak, který by jí vydržel na nehtech déle než dva dny, i přestože v jednom kuse bude pracovat s rukama. A já takový poklad našla. Ne jen, že miluju stříbrný lak, který mi přijde zajímavý na nehtech, ještě k tomu všemu je tak dobrý. Ano, takže právě tento DOPORUČUJI!


4. Dior Lipstick CD 757 - Tuto rtěnku jsem dostala k loňským Vánocům od Leny a myslím, že vybrala dobře. Ta barva se mi na mých rtech líbí a každý, kdo mě s touto rtěnkou (nebo lépe řečeno tímto odstínem) viděl, byl nadšený a říkal, jak mi sluší. Rtěnka se na rty nanáší lehce, nezalézá do vrásek na rtech a nedrolí se. Možná by mohla na rtech vydržet trošku déle, ale to snad nevydrží žádné rtěnky, kromě některých matných.



5. Šampon DOVE - Jeden z nejlepších, co jsem ve svém životě kdy měla. Nevysušuje mi pokožku hlavy, dělá mi dokonale lesklé a jemné vlasy. Takže asi vše, po čem ženy touží. Nejsem si přesně jistá, v jaké cenové relaci se prodává v ČR, ale protože si ho kupovala i má ségra, která říkala, že je drahý, jsem si z tohoto důvodu dovezla z Německa rovnou tři. Stojí tam úžasné peníze - 1,75€ takže kdo by odolal?

2 komentáře:

  1. Skvělý článek, Sájinko! Možná se inspiruji a také na blogu prozradím své kosmetické favority :) Taky nejsem žádný maniak, ale jako každá holka se o kosmetiku zajímám a z drogerky nikdy neodcházím s prázdnou. Musím se přiznat, že všechny tvé topky neznám. P2 u nás není, což mě mrzí, mají skvělé laky. Laky od Coloramy zbožnuji, ale tenhle odstín nemám, takže se po něm musím kouknout v drogošce. A ten šampón od Dove mě také láká. Miluju jejich sprcháče, takže jistě i šampón bude skvělý :) Děkuji za inspiraci :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak ta rtěnka musí být skvělá. Takový dárek bych také brala.

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat