sobota 23. srpna 2014

Movie inspiration

O volných víkendech si často užívám teplé postele, pěkně pod peřinou nehledě na počasí venku, s hrnkem čaje, kakaa nebo kávy a koukám na filmy nebo seriály :) Mám pocit, že je to pro mě v posledních několika měsících nejlepší odreagování a ráda se dívám na filmy i s přáteli (pokud o toho neusneme, jako posledně s Lenou :D).
Každopádně mám spousty oblíbených filmů a seznam by byl dlouhý. Proto jsem se rozhodla dát sem filmy, které jsem za poslední dobu viděla a které mě nadchly + filmy, na které nedám dopustit a mohu si je pouštět dokolečka. Snad Vám dávám typy správné a pobavíte se, posmutníte nebo se jen s úsměvem bude dívat do úplného konce.

1. Bezpečný přístav - jeden z nejlepších filmů, které jsem viděla a nemůžu se dočkat, až si přečtu knihu, která na mě čeká. Myslím, že právě Nicholas Sparks je úžasný autor a nemám pochyby o tom, že by kniha nebyla stejně dobrá jako film.
~ trailer ~

"Lidé svou pravdu skrývají. Mají prostě strach." 



2. Fack ju göhte - nejvtipnější film, který jsem v životě viděla. Mohla jsem u toho prolít slzy smíchu. Prý má přijít v září do Českých kin. V Německu byl nejúspěšnějším filmem roku 2013 a není se čemu divit. Všichni herci tam jsou úžasní a pokud to opravdu v kinech bude, zajděte na něj. Přesto si myslím, že to bohužel nebude tak vtipné, jako v originálním znění. Elyas alias Zeki Müller je boží ♥ 
~ trailer

Zeki: "Lauf bitte mit deinem Gesicht in meinem Faust, damit's wie'n Unfall aussieht!"


3. This is us - když se každý mohl podívat na dokument o Demi Lovato nebo o Justinu Bieberovi myslím, že by se každý MĚL podívat na tohle. Perfektní, úžasné, dokonalé, nejlepší ♥ Miluju těch pár chvilek, kdy se můžu přenést do toho světa s nimi. Achjo, už se těším na Where we are :) 


~ trailer

Niall: "We have the best fans in the world!" 




4. Na vlásku - moje nejoblíbenější animovaná komedie a pohádka v jednom. Znám její úryvky z hlavy a mohla bych převyprávět každou část; ano, až tolikrát jsem to viděla :D Podle mě je to jedna z nejlepších Disneyovských pohádek, které vytvořili. Musím donutit mamku, aby se na to se mnou konečně podívala. 

~ trailer

Flynn: "Čau, jak ti kvete pšenka?" 



5. Remember sunday - v hlavní rolí s Alexis Bledel, kterou ve filmech i v Gilmorkách absolutně zbožňuji. Jeden z nejdojemnějších filmů, u kterých jsem musela přemýšlet nad pamětí každého z nás. Je to rozhodně film, který bych doporučila každému. Přesně ten film, u kterého vystřídáte hned několik nálad najednou a v neděli odpoledne je to nejideálnější. 

 ~ trailer ~

Gus: "Uvědomuješ si, že vše co mám je dnešek a spousty včerejšku několik let dozadu?"
Molly: "Ne, pokud máš mě..." 

6. Hvězdy nám nepřály - musím k tomu vůbec něco dodávat? Film, u kterého potřebujete někoho vedle sebe, hromadu kapesníčků a žádné jídlo, protože vám zaskočí z hlasitého fňukání. Ne jen, že vás odrovná kniha, o filmu ani nemluvě. Bála jsem se zklamání, ale díky tomu, že byl John neustále na place s herci, je výsledek fantastický ♥ 

~ trailer

"Maybe okay will be our always?"
"Okay" 



7. Stážisti - a jako naposledy jedna komedie, ať se změní slzy ve smích :) Někomu se to nelíbí, někomu ano. Kritika je různorodá, ale to je u všech filmů či knih. 100 lidí, 100 chutí. Já si ten film ovšem nemůžu vynachválit. Musím se u toho neustále smát a kdykoli na něj ve své složce narazím přemlouvám se, abych si ho nepustila, protože bych smíchy vzbudila celý barák a to doslova. Mimochodem mě velice inspirovali s hraním Famfrpálu :) 

~ trailer

"Rychlá poznámka. Když řekneš - On the line myslíš tím online?" 

1 komentář:

  1. Stážisti jsou boží! Byli jsme na ně v kině, když je ještě dávali. Hvězdy nám nepřály mám v plánu shlédnout, když už jsem přečetla knihu až do konce.. Navíc mám moc ráda herečku, co ztvárnila Hazel :) Zbytek filmů neznám, takže děkuji za inspiraci :)

    OdpovědětVymazat