pondělí 17. března 2014

Seriály mého dětství :D

Myslím, že je fajn mít kamarádku, se kterou můžete dokola probírat celý váš život a dostat se pokaždé k tématu, které jste ještě neprobraly :) Já takovou kamarádku mám. Při včerejším Skypování jsme se nějakým, pro nás vždy záhadným způsobem dostaly k tématu: Seriály a telenovely našeho dětství :) Můžu říct, že jsme se bavily téměř o jednom tématu dvě hodiny a smály jsme se jako ztřeštěné, než mě napadlo, udělat článek! :) 
Jako každý, i já jsem si prošla obdobím televizních seriálů a procházím si ním do dnes. Nevím, jestli můžu říci, že jsou teď seriály stejně kvalitní, lepší nebo horší, ale i v téhle době mám několik svých oblíbenců, u kterých relaxuju po práci nebo víkendech! Taková ta klasická pohoda u notebooku s dobrým seriálem :)) 

Když to vezmu kolem a kolem, mým asi prvním seriálem bylo Beverly Hills 90210 :D Mám kazetu, kde je mojí ségře osm, mě rok a koukám se s nimi :D Jasně, že v té době jsem to nevnímala, ale pamatuju si část svého dětství, kdy jsem se na to dívala s mojí ségrou. Vlastně bych řekla, že jsou to jedny z nejlepších vzpomínek, co mám. Koukání na seriály s mojí ségrou. Když to vnímám zpětně, nazývala bych to jako: Sesterské chvíle. Díky ségře jsem se dívala od malička na TV seriály a do dnes si pamatuju, že jsme v sobotu vstávaly, abychom se dívaly na ESO, pak dávali Dawsonův svět , Školu zlomených srdcí a Alex Mackovou :) Pamatuju si, jak jsme vždycky ležely pod peřinou na sedačce a hltaly jsme to! :D Zatímco moje ségra dospěla a od klasických seriálu v TV se přešoupla ke kriminálkám, já je sledovala a sleduji do dnes :) Prošla jsem si obdobím, kdy jsem sledovala na Markíze každý den různé telenovely (musím říct, že jsem si také udělala seznam, který je SAKRA dlouhý a chce se mi z toho hrozně smát! :D ), ale u seriálu jsem vždycky zůstala. Udělala jsem si tedy seznam všech seriálů, které mě napadly a doufám, že se u toho pobavíte alespoň tak, jako jsem se u toho bavila já :D Myslím, že v téhle době by mi asi nepřišly tak cool, jako když jsem byla malá, ale mám na ně úžasné vzpomínky :D

Zajímalo by mě, jestli je ještě někde vysílají, v zahraničí tak, jako u nás se dokola vysílají Přátelé, Krok za krokem, Gilmorova děvčata a Sabrina mladá čarodějka :) 

Nepamatuji si, zda jsem viděla většinu těch seriálu v celku, nebo tu a tam nějaký díl :D Do dneška se však směju ségře za její vlnu, která se jí děla vepředu na vlasech a říkám jí Wahlshowka, pamatuju si, jak si ségra s kamarádkami hrála na Helenu a její chlapce, pamatuju si, co se dělo v Dawonově světě a že se Alex Mecková přeměňovalo ve vodu. Krok za krokem je klasika, kterou musí znát snad každý, stejně jako Kutila Tima, na kterého se dívám i v Německu. Sabrinu mám živě v hlavě i Gilmorky, které moje máma naprosto nesnáší a 7th Heaven je jeden z nejlepších seriálů, asi se stopadesáti řadama, ale vždy dojímavý a já jako tvrdý šutr jsem vždy zamaskovávala slzy v očích


Beverly Hills 90210, Helena a její chlapci, Škola zlomených srdcí, Dawsons creek, Tajuplný svět Alex Meckové //
Krok za krokem, Kutil Tim, Sabrina mladá čarodějnice, Gilmorova děvčata, Sedmé nebe

A novější seriály jsou moje. O.C. jsem sledovala se ségrou o víkendech na Markíze, Teorie je klasika, u které se neustále směju, Pretty Little Liars jsou jeden z nejpromakanějších seriálů všech dob, 2BrokeGirls a Baby daddy jsou klasiky, na které se těším každý týden a už když je stahuji, musím se smát a na závěr bych chtěla vroucně poděkovat Barun, která psala na blogu o Hart of Dixie a já se od něj nemůžu odtrhnout Doslova mě strhnul! O:) 


O.C. California, Teorie velkého třesku, Pretty Little Liars //
2 Broke Girls, Baby Daddy a Hart of Dixie :)) 

PS: Zapomněla jsem na takovou klasiku jako jsou Přátelé, Simpsonovi a S Club 7 :D 



1 komentář:

  1. Beverly, Dawsonův svět a Gilmorky jsem taky sledovala, ale mým srdcovým seriálem byli Čarodějky, viděla jsem všechny řady snad pětkrát! Hart of Dixie je boží, jsem někde u konce druhé série a docela mě štve, co Wade vyvedl! Jsem zvědavá, jak to bude pokračovat dál :) A opravdu nevím, jak vydržím do léta čekat na PLL! :)

    OdpovědětVymazat