středa 15. července 2015

New in #juli

Na začátek článku, který je po dlouhé (opravdu DLOUHÉ) době, bych začala tím, že poslední týdny toho bylo poněkud víc! :) Kromě toho, že jsem neustále v práci a když mám čas, vidím se s přáteli, byla jsem na východním Slovensku po pěti letech navštívit svou rodinu. Dnes odlétám na Rhodos a dva týdny tak budu opět mimo internet :) (článek je předpřipravený) 

Každopádně jsem se rozhodla udělat článek s věcmi, které jsem si v poslední době pořídila nebo je dostala. Jsem z těch věcí unešená a ráda bych Vám je také ukázala. Je toho víc, co jsem dostala, ale to Vám ukážu v jiném - random článku, který přichystám na konec měsíce.

Teď už ale pojďme k těm novinkám!

1. Micelární voda od Biodermy - já moc na ty čistící vody nejsem. Vždycky je chci používat, ale jsem pokaždé moc líná nebo na to zapomenu. Tentokrát je koupila má ségra a já jsem připravená jí pořádně vyzkoušet a jsem zvědavá :) Máte s touhle vodou zkušenosti?
2. Kokosový olej - po něm jsem prahla dlouho, ale v drogérii zkoumám jiné regály a nikdy jsem se neodhodlala ho pořídit. Poslední dobou však čtu čím dál tím více názorů (těch pozitivních) a láká mě vyzkoušet ho snad na všechno. Od bělení zubů až po zábaly vlasů.
3. Sandálky - hledala jsem nějaké perfektní pro mě hrozně dlouho. Mám docela široké chodidlo, takže úzké sandálky nejsou nic pro mě. Tyhle jsem pořídila v CCC, kde jsem je měla vyhlédnuté už několik týdnů, ale za 700Kč koupit sandálky? To mi přišlo příliš a tak jsem toho využila při slevách až 50% a pořídila je za krásných 350Kč :)
4. Knihy - (klasicky) v mé knihovně přibyly nové dvě kriminální knihy. Jo Nesba jsem začala číst, ale mám v hlavě teď tolik myšlenek, že nějak čtení nezvládám :( Ale těším se, až si knihu otevřu na dovolené a plně se do ní ponořím. Tedy, alespoň doufám.
5. Brýle - koupené na AliExpressu za 1,68$. Čekala jsem na ně necelé tři týdny a myslela jsem, že před dovolenou nedorazí, ale dočkala jsem se a jsem do nich zamilovaná. Je to v ČR podle mě pořád něco neobvyklého a spousty lidí kulaté brýle odsuzuje (viz. má ségra, která říká, že jsou jak pro Harryho Pottera), ale když jsem byla minulý měsíc v Primarku, koupila si je Lena a já jí je pak tajně záviděla a pořád jí je nosila, takže jsem si je pořídila také a k tomu všemu za skvělou cenu :)


6. Lak na nehty - jako dárek k narozeninám od Veru No jen se na něj podívejte, není nádherný? A přesně Havraspárský :) Udělal mi šílenou radost a už teď se těším, až si s ním nalakuji nehty^^ 

3 komentáře: