čtvrtek 7. května 2015

New in #april 2015

Před dvěma týdny jsem byla v Drážďanech, kam jsme jeli především na nákup jarních a letních věcí. Měla jsem podstatně dlouhý seznam, na kterém nechyběl klobouk, sluneční brýle, sandále - které jsem bohužel nepořídila, stejně jako trička. Přišlo mi, že v Drážďanském Primarku byla samá tílka a obyčejná trička jsem tam vůbec neviděla, stejně jako svetry. Ale Primark nikdy nezklame a já jsem odcházela opět se dvěma taškami. Nevím, jak to máte vy, ale já bych si to tam koupila snad všechno :-X Miluju boty v Primarku, věci do domácnosti (ty polštáře?!), oblečení a nemůžu souhlasit - většinu triček, kterou mám teď v šatníku jsou z Primarku a kvalitativně jsou skvělá. Vydrží a neničí se tak, jak někdo píše. Buďto mám čuch na kvalitu nebo je to v něčem jiném :)

Snažila jsem se vyfotit téměř všechno, ale věci jako - ponožky do balerín, svetřík nebo pyžamové kalhoty jsem fotit nechtěla. K tomu všemu mám pocit, že mi poslední dobou fotí mobil hrozně špatně a já fotím jednu věc na dvacetkrát (možná bych si mohla zkusit znovu fotit foťákem! :X).

Každopádně jsem si koupila skoro všechno, po čem jsem toužila a jsem natěšená, až třeba takové boty, které jsem si tam koupila, budu moci nosit - boty jsou také podle mého názoru nejtěžší na vyfocení a ač jsem se snažila zachytit je na fotce tak dobře, jak vypadají, nevyšlo to :) Přála bych vám, vidět to naživo.

Tak teď už přejdu k těm věcem, které u mě doma přibyly.
Také už nakupujete na léto? :)

1. Sovičkový termohrnek - tentokrát konečně uzavírací a já můžu nosit pití i do práce :) (3€)

2. Průsvitné tenisky - jak řekla Anča v práci: V podstatě můžu mít barvu bot pokaždé jakou budu chtít :D Miluju je a jsou TAK pohodlné. (7€)

3. Černé baleríny - taková letní klasika :) (5€)

4. A moje oblíbené cvičkové boty. Nejlepší věc na nošení právě v létě... (5€?)

5. Orientální headband. Na hlavě vypadá perfektně, takže už vím, co bude mojí ozdobou v létě.

6. Tužka na výplň rtů - našla jsem perfektní tužku pod rtěnky, které mám doma. Je to také jediná věc, kterou jsem si od p2 tentokrát koupila :(

7. Kabelek není nikdy dost :X A do téhle jsem absolutně zamilovaná. Je menší než ty, které běžně nosím, ale vejde se tam více věcí, než to vypadá. 

8. Zlaté tetování k moři a peckové naušnice - nevím jak jste na tom vy, ale já téměř všechny peckové naušnice ztratila. 


9. Svíčky, kterých není nikdy dost a Primark je má jedny z nejlepších svíček :)


12 komentářů:

  1. ten termohrnček a ten headband ! ach chcem to tiež :D
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
  2. moc pěkná kabelka:))
    andreykab.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Ty sovičky jsou roztomilé! :) A ty slaměný botky se mi také moc líbí, mají je teď snad všude :D Asi bych si je měla také pořídit, jen nevím, jestli mi budou pohodlné :)

    OdpovědětVymazat
  4. Super nákup! Bydlím blízko hranic, takže si Drážďany dopřávám několikrát ročně a Primark je prostě Primark :) A ty jejich svíčky!!! Jak je mají u těch pokladen, nikdy neodolám a nakupuji.
    Lumiere of Fashion

    OdpovědětVymazat
  5. Ja plánujem ísť tento mesiac s kamarátkami do Primarku vo Viedni, takže po sviečkach sa rozhodne popozerám :) a hrnček je super!

    OdpovědětVymazat
  6. Ta kabelka je skvělá! :-) Do Primarku bych se moc ráda podívala, ale zatím nějak není možnost, jet tam vlakem by mě vyšlo dost draho :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Ty botky jsou úžasné, hlavně se mi líbí ty první :)

    OdpovědětVymazat
  8. Na ty tenisky jsem se taky dívala, vypadaly super :).
    http://es-veronica.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. Ta kabelka ♥ tak ta je nádherná a hodila by se mi k mým balerínám :D
    Termohrneček je roztomilej, boty se mi líbí taky a tento typ náušnic nosím jánejčastěji :)
    Na prázdniny už taky plánuju cestu do Primarku, poprvé :)

    OdpovědětVymazat
  10. Ten sovičkový termohrnek je nádherný! ♥ A ostatní věci také! Na to tetování mám také zálusk, až ho někde uvidím, určitě si ho koupím. A kabelka? Primark nikdy co se týče kabelek nezklame! ♥

    OdpovědětVymazat
  11. Krásné věci ! Ta kabelka a průsvitné tenisky ♥

    OdpovědětVymazat