čtvrtek 9. dubna 2015

#new in : { March }

Pomalu je tu opět půlka dubna a jelikož jsem minulý měsíc nestihla článek: New in, vrhám se na něj už teď, když mám den volna, jinak bych na něj znovu zapomněla :) Březen byl finančně náročný měsíc. Potřebovala jsem toho tolik. Rozbily se mi boty, které jsem nosila ráda a snad ke všemu, takže jsem se rozhodla znovu zainvestovat a koupit si nějaké kvalitnější. Kdysi jsem milovala Adidasy, ale co jsem objevila Nike Air Max, zamilovala jsem se právě do těch. Skutečně mi je jedno, že to hodně lidí odsuzuje, protože to má tolik lidí kolem; ty boty jsou nejkvalitnější a nejpohodlnější, které jsem ve svém životě měla. Do toho jsem si koupila konečně externí nabíječku, kterou plně využiji ve Vídni, až pojedeme na koncert One Direction

V jednom ze svých cílů mám: jeden měsíc si nekoupit. To se mi nedaří. Jediné, co jsem si v březnu (bohužel) nekoupila je kniha, co mě přivádí do stavů šílenosti, ale přichází duben a s ním i spousty nových knih (což doufám, nebude číst má mamka! :D).

Teď přejdu k věcem, které jsem si pořídila v březnu. Některé věci jsem ani nevyfotila, jako třeba brýle, které mi přišlo fotit zbytečné. Dostala jsem také od Leny dodatečně Vánoční dárky - úžasné náramky a super dokonalé laky. Dva dárky od ní uvidíte i v článku. Ty jsem si jednoduše vyfotit musela :)

Máte také nějaké wishlisty na jaro/léto? :)
Do you have any wishlists for spring/summer?


1. Cosmetic bag - první dárek od Leny k Vánocům. Naprosto dokonalá, roztomilá kosmetická taštička s mým iniciálem. Ani nemusím říkat, jak jsem šílela. No není nádherná? Okamžitě jsem tu svou v kabelce nahradila touto a nemůžu z ní nikdy spustit oči :) 


2. Gold necklet - jeden z nejkrásnějších, co se v mojí sbírce nachází. Miluju takové orientální věcičky a tohle ve mě absolutně evokuje orient. Jak ve vás? :) Jediné, co mi vadí je, že mi po dvou nošeních na krku zčernal řetízek, takže ho budu muset vyměnit.
  

3. Dove Dry Shampoo - mám jeden v prášku od Alpy a chtěla jsem vyzkoušet nějaký ve spreji. Musím říct, že jsem spokojená, přestože se s ním asi ještě musím naučit pořádně pracovat :) Stává se mi, že si to nastříkám špatně a mám kompletně bílé vlasy :) 


4. Externí nabíječka - nejlepší věc, kterou kdo mohl vymyslet. Nabije telefon až 7x na jedno nabití celé baterie a přestože je trošku těžká, je to zázrak a vypadá skvěle. Nosím jí v kabelce dnes a denně a zatím na ní tedy nedám dopustit :)


5. Air Max - nejtěžší věc k vyfocení jsou pro mě boty. Nikdy na fotkách nevypadají tak, jako ve skutečnosti. A nebojte se, nejsou to pánské Air Maxi, i když tady tak trošku vypadají. Koukala jsem přesně po těchto už v Německu, ale 99€ se mi za ně dávat nechtělo. Vytáhla jsem Barču do Fashion Arény a koupila si tyhle krásky, které bych nevyměnila :) Máte zkušenosti s těmito boty? :)


6. Rtěnka - rudých rtěnek není nikdy dost. Vlastním jich již několik a ráda je střídám. Tahle chutná a voní jako žlutý meloun, takže je doslova slast si jí na rty nanášet :) Dostala jsem jí od Leny, takže velké díky :) 

16 komentářů:

  1. Ta kosmetická taštička je nádherná! Se suchými šampóny mám docela špatné zkušenosti, ale hodně chvály je na ten od Batiste, tak ho možná vyzkouším :) S Air maxy zkušenost nemám, až na conversky nemám žádné tenisky na běžné nošení, nelíbí se mi, ale věřím, že se v nich musí chodit jako v bavlnce :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem takový maniak do masivních náhrdelníků, ten tvůj zlatý se mi hrozně moc líbí ;)! Taky se mi líbí boty Air Max a rudá rtěnka samozřejmě taky! :)
    Pokud budeš mít náladu a chuť, můžeš se mrknout i na můj blog ;)
    Měj se hezky ;)
    FASHION & BEAUTY

    OdpovědětVymazat
  3. Tu kosmetickou taštičku ti fakt závidím, je nádherná! A s tím, že jsou Air Maxy strašně pohodlný musím souhlasit :)) -L

    OdpovědětVymazat
  4. Tak tu kosmetickou taštičku moc závidím :) ! A Airmaxy taky :D

    http://fetchingfashionandbeauty.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Ten náhrdelník je moc krásný! :) A ty botky bych taky brala :D:)

    OdpovědětVymazat
  6. náhrdelník je perfektný, úplne si ho viem predstaviť k bielym šatám v lete :)
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
  7. Tiež ma pritom náhrdelníku ako prvé napadol orient :D A musím pozrieť, či nemajú ten Dove šampón aj na Slovensku, lebo by som chcela nejaký vyskúšať :)) Červený rúž je tiež veľmi pekný- ako hovoríš, tých nie je nikdy dosť :D

    OdpovědětVymazat
  8. Externi nabijecku si chci taky poridit :)

    Soutez o prednabitou kartu do HM v cene 1000 Kc ;)
    http://rachel-roo.blogspot.cz/2015/04/velikonocni-soutez.html

    OdpovědětVymazat
  9. the gold necklace is really pretty! I am obsessed with that type of jewelry. hmmm that is a good question, I am not sure what is on my wish list for the spring and summer. I think less black clothes LOL.

    xx
    smudged-fingerprints.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  10. Air maxy vypadají skvěle,i když nejsem jejich fanouškem :). Externí nabíječka je skvělá! Hrozně ji potřebuji a musím si jí koupit! Tato od Adata vypadá skvěle, ale já potřebuji nějakou malou a lehkou za pár stovek.. :D Barva rtěnky je super :)

    OdpovědětVymazat
  11. Náhrdelník je nádherný, tiež som si spomenula na orient. Suchý šampón používam tiež od Alpy, v spreji mi moc nevyhovuje. Inak, počula si o tom, že "suchý šampón" pre brunetky je kakao? Air Maxi nie sú môj štýl, skôr sa mi páčia jednofarebné biele :)

    OdpovědětVymazat
  12. Ta kosmetická taktická je moc hezká :)

    OdpovědětVymazat
  13. Rúž má krásnu farbu a externá nabíjačka je fakt super! Jednu takú mám, ale bohužiaľ nevydrží tak dlho. :)

    www.everydaywithlola.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  14. tá kozmetická taška je dokonalá ♥

    OdpovědětVymazat
  15. Airmaxy jsem si tedkon take chtela koupit, meli je v A3 sport, ale zrovna se mi zadne nelibily barvou. A ta tasticka je uzasna.

    OdpovědětVymazat