pondělí 23. března 2015

Spring/Summer wishlist 2015

Nápadů na články mám nespočet, ale měsíce jsou příliš krátké. Aniž bych se nadála, uvědomila jsem si, že článek jako "My february fav" mi opravdu už přijde zbytečný, jelikož máme téměř konec března :) V šoku jsem také zjistila, že můj poslední článek byl na začátku měsíce a já, kdykoli jsem měla čas, jednoduše jsem dělala něco jiného.

Ale o tom je jiná písnička. Teď bych se ráda věnovala mému wishlistu :) Na každé roční období si sestavím svůj "wishlist" a snažím se koupit si především to, co potřebuju. Letos jsem nad svým wishlistem přemýšlela celkem dlouho, než se mi podařilo ho sestavit a jsem s ním na maximum spokojená - jen by chtělo být spokojená s tím, že se mi to opravdu podaří koupit, protože jak se znám, pokoupím x jiných věcí a na tohle jednoduše zapomenu. Kdo tímhle neprochází? :)

Přejděme ale k věci: krom knih, kterých na jaře a v létě vyjde tolik, že se mi z toho chce téměř brečet (dnes jsem se dozvěděla, že vyjde kupříkladu Zoe Sugg - Girl online už v květnu, přestože to bylo v plánu na podzim!!!), jsem si vytvořila i seznam všeho chuti. Ale doufám, že se mi podaří dát svým blízkým knihový wishlist k narozeninám^^ Jaké máte wishlisty vy? :)

✓ 1. Brýle - ty moje jsou už ošoupané na krajích a já bych opravdu potřebovala nějaké nové. Počkám si na ně do Primarku, kde za takové brýle dám pouze 2€ :)
2. Klobouk - nevím, jestli mě ke koupi klobouku více inspiroval Harry z One Direction () nebo Zoella. Každopádně jsem tomu stylu propadla. Přijde mi, že ty klobouky jsou šíleně drahé (opět asi počkám do Primarku) a pokud máte typy na nějaké dobré, ze kterých nebude má karta brečet, ozvěte se mi! :)
✓ 3. Kabelka - já, kabelkofil prvního stupně má absolutní abstinenci po kabelkách. Poslední jsem si koupila v prosinci a opravdu, OPRAVDU akutně jednu (možná dvě) nové potřebuji! :) Ten tvar, který je v mém wishlistu ještě nemám a pokud po něčem skutečně toužím, je to právě tento druh kabelky. Našla jsem jí na www.svetshopaholiku.cz a nemohla jsem z ní spustit oči.
✓ 4. Náhrdelník - i těch mi přijde, že mám nedostatek. Nějaký velký, masivní by se mi rozhodně hodil. Ten si však můžu právě v tento okamžik odškrtnout, protože mi dnes přišel balíček s náhrdelníky a... BOŽE! Těšte se, až vám je ukážu. Mé srdce plesá.
✓ 5. PowerBank - V červnu mě čeká koncert One Direction ve Vídni (), kdy budu 3 dny bez elektřiny a myslím, že něco takového se bude hodit ne jen na koncerty, ale i v normálním životě! :) Úžasná věcička.
 6. Šperk do vlasů - na jaro a léto je podle mě absolutní ideál. Se zlatou barvou ve vlasech jde všechno lépe :D
✓ 7. Mikina - zjistila jsem, že všechno v mé skříní jsou svetry. Když mám chuť jen na tenisky, připadá mi, že se hodí pouze k minimu svetrů :( Tudíž se potřebuji poohlédnout po nějaké obyčejné, černé, jemné mikině, ve které se budu schovávat v jarních ránech :)
✓ 8. Nike Air Max - těchto bot podle mě není nikdy dost. Jedny jsou v mém botníku a nedám na ně dopustit. Někdo je odsuzuje, protože je má spousty módních blogerek, já jsem pro tyhle boty. Jsou to ty nejpohodlnější boty, které jsem kdy měla na nohách a chůze v nich je, jako bych se vznášela.
9. Make Up - nejsem typ, který nosí make-up, ale nějaký by se mi hodil pro vhodné příležitosti. O jednom make-upu od p2 jsem se na blogu již zmínila. Bohužel mi přestal vyhovovat, takže jsem ho předala mamce a teď hledám nějaký nový. Má ségra používá tento, od značky Alverde-přírodní kosmetika a nemůže si ho vynachválit. Takže po tomhle nejspíš sáhnu v následujících měsících :) 

9 komentářů:

  1. No hele ani v Primarku nejsou klobouky nejlevnější. Za míň jak 20 liber jsem v létě žádnej nepotkala. :O

    OdpovědětVymazat
  2. Náhrdelník a kabelka se mi líbí úplně nejvíc :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak já bych chtěla ty brýle, kabelku, nike botičky a powerbank. Kromě nike bot, čekám na Londýn a s ním spojený milovaný PRIMARK :) Krásný výběr !

    OdpovědětVymazat
  4. I, too, have Nike's on my wish list! I just got my first pair in a long time this past summer and have been so excited to expand my collection. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Okuliare potrebujem aj ja nové, a klobúk som si kúpila hnedý, ale ten je skôr jesenný, takže brala by som tiež ja čierny a taký tenší na jar :)
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
  6. Vidím, že si položky s wishlistu odškrtáváš náležitě. Jen tak dál :) První čtyři jsou TOP. Taky nenosím make-up a taky nějaký sháním pro vhodné příležitosti. Kouknu po tom od Alverde, jak píšeš :))

    OdpovědětVymazat
  7. *z wishlistu (asi bych měla jít vrátit diplom z češtiny :D)

    OdpovědětVymazat