pondělí 23. února 2015

Knihy v roce 2015 ♥

Snad každý, kdo chodí na můj blog musí vědět, že jsem tak trochu knihomol a že je opravdu zbožňuju. Tudíž mi samozřejmě neuniklo od začátku roku několik stránek s informacemi o plánovaných knihách pro rok 2015 a pár jsem knih, které chci jsem samozřejmě našla :X Ano, opět knihy a pevně věřím, že má mamka si tento článek nebude ani číst, nebo bude nade mnou kroutit hlavou a převracet oči, protože už začíná mít toho mého knihomolčení plné zuby. Co ale člověk nadělá se svou vášní? :)

A tak den před tím, než měl vyjít 'Hedvábník' od Roberta Galbraitha jsem si v noci znovu prohlížela knihy, které vyjdou v tomto roce a když jsem zjistila, že toužím po více než dvou, rozhodla jsem se udělat si znovu článek knih, které vyjdou v tomto roce a které MUSÍM mít, protože jsou mezi nimi knihy, po kterých toužím už delší dobu a nemůžu se dočkat. Mám takovou radost, že je vydávají :)

Asi jen s těží bych mohla vysvětlit svou vášeň pro knihy někomu, kdo se knihy dotkne jednou za čas, ale je to opravdu skvělý relax otevřít si knihu, ležet v teple své postele, přejíždět prsty po stránkách a dýchat tu vůni... ano! Je to definitivně jedna z nejlepších věcí, které existují. Knih je mnohem víc, u kterých jsem si říkala, zda si je koupím, ale uvidíme až budou venku. Tady jsem si stvořila seznam šesti knih, které ROZHODNĚ přibudou do mé knihové rodiny

Teď však přejdu pomalu ke knihám, které jsou naplánovány na tento rok:


Zoe Sugg - Girl online; moje nejoblíbenější vlogerka a já se nemůžu dočkat české podoby, která by měla vyjít tuším na podzim.
Jojo Moyes - Dívka, kterou jsi opustil; nikomu nemusím říkat, jak úžasná autorka je tato paní a jak miluju její příběhy :) 
Rainbow Rowell - Fangirl; knihy po které toužím již od chvilky, kdy jsem o ní četla od blogerek, jenž jí četly v angličtině. Můžu skákat radostí? Po Eleanor a Parkovi tato zázračná kniha?^^

Jandy Nelson - Nebe je všude; kniha už vyšla a já se na ní chystám podívat v knihkupectví
Jennifer Niven - Všechny malé zázraky; kdyby jste viděly můj výraz, když jsem to zjistila, mluvil by za vše :)
Margus Sedwick - Já nejsem neviditelná; příběh o slepé dívce na který se těším jako malé dítě na růžového orangutana :) 


3 komentáře:

  1. Já se rozhodla, že začnu číst, jen na to moc kvůli blížící se maturitě nemám čas, ale měsíčně bych chtěla přečíst aspon dvě knihy :)


    PS: U mě na blogu právě probíhá GIVEAWAY!:)
    www.lovies47.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Girl online bych si taky chtěla přečíst, zkusím to v AJ, ale je fajn, že bude překlad :-)

    OdpovědětVymazat
  3. super vkus na knihy www.natallipa.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat