pondělí 19. ledna 2015

My favorite things 2014

I přestože se chýlí první měsíc roku 2015 ke konci, konečně se však dostávám k tomu, co jsem měla v plánu již na začátku roku.

Mám ráda taková shrnutí na různých blozích a letos jsem se do toho chtěla zapojit i já; možná i proto, že jsou to typy, které se můžou hodit, které se můžou líbit a zaujmout a které jsem už několika lidem doporučila a všichni byli zatím spokojení. Je to spíše takový malý mix výběru věcí, které mě nejvíc zaujaly, nadchly, nakoply k další koupi a nebo jsem o nich nepřestala od začátku do konce mluvit. Jde o knihy, hudbu, nebo kosmetiku a já doufám, že i vy si tu najdete něco, co Vás zaujme :)

1. Twitter - ne, že bych ho teprve v roce 2014 objevila. Na Twitteru jsem aktivní od prosince 2010, ráda jsem na Twitter zabrouzdala, sem tam něco postla, ale v roce 2014 se má vášeň pro tuto sociální síť tak sto násobila a já jsem na Twitteru permanentně, takže pokud máte zájem, můžete si číst o všech různých blbostech, které tam uveřejňuji :D

2. That Moment parfém - jeden z nejlepších, co jsem kdy mohla mít. Vlastně je to parfém, který voní snad všem a i přestože ho necítím, když si ho na sebe dám, je opravdu pěkné, když Vám všichni chválí Váš parfém a vy jim s láskou můžete říci, od koho parfém je Pokud jste ještě neměli možnost k němu alespoň přičichnout, běžte rychle do Douglas drogérií a ovoňte to :)

3. Doplňky stravy na kůži, vlasy a nehty - možná trošku divný typ, ale LIDI! To je opravdu zázrak. Když jsem jela do Německa, měla jsem krásné, zdravé nehty, ale během prvních pár měsíců se mi strašně zhoršily. Začaly se mi třepit, lámat a já byla téměř rok a půl bez dlouhých nehtů a láků. Před mým návratem domů jsem se rozhodla vyzkoušet tohle balení, které jsem užívala po dobu 20ti dní a nemůžu si to vynachválit. Opravdu mi to pomohlo a ne jen s nehty, ale i kůží a vlasy :) Přivezla jsem ho sestřině příteli, který je z těchto doplňků nadšený stejně jako já. Vlasy i nehty má o mnoho lepší, což je prostě super. Bohužel jsem tyhle doplňky od DoppelHerz neviděla ještě v žádné české drogérii. Vím, že si je můžete objednat na internetu a nebo si kvůli nim udělat výlet do Německa :)

4. Knihy - jedny z nejlepších, které jsem v roce 2014 mohla přečíst. Samozřejmě bych tu mohla vypsat seznam dlouhý jako nákup na Vánoce, ale přeci jen jsem po dlouhém uvažování vybrala těchto pět knih, které mě vzaly za srdce a mohla bych je doporučovat každému na potkání. Pokud Vás zajímají recenze, můžete si je přečíst v této rubrice: Knihovna

5. Dlouhotrvající rtěnka - od Essence. Ano, nakonec jsem neodolala a vyzkoušela jí. Měla jsem kdysi jednu; u níž si nepamatuji značku, bohužel strašně rychle zežlukla a já od té doby po další rudé toužila, ale vždy to nějak odkládala. Nakonec jsem přeci jen sáhla po téhle, když jsem na ní četla recenze a za ty peníze? Nemůžu jí mít nic za zlé. Otázka je, jestli mám na Essence takové štěstí jen já, nebo je nás víc, ale mě vyhovuje. Naprosto perfektně se s ní pracuje, dlouho na rtech vydrží a je příjemná. Nevysušuje, což je pro mě důležité a ta barva je dokonalá. Mám odstín 03 Dare to wear :)

6. A na závěr z kosmetiky něco pro rýmové nosy Penaten. Pokaždé, když mám rýmu zápasím s ihned rozdrážděným nosem, rudou kůží a pálivostí v oblasti rtů, asi stejně jako každý. Oliver mi jednou doporučil, ať si půjčím Johanny krém na zadek (zní to divně, ale je to tak), že hned pomůže. Je to dětský krém, který se používá na opruzeniny na zadečku a Johanně vždy ihned zabral. Já sice otálela, on ne a donesl mi ho do pokoje, ať to vyzkouším. Myslela jsem vážně, že je to zázrak. Namazala jsem si nos párkrát před spaním a druhý den ráno jsem měla nos úplně v pořádku, bez pálení či rudých míst. Sice krém trošičku vysušuje, ale to pro mě není důležité; hlavně že je můj nos znovu můj. Opět nemám tušení, jestli je možné tento krém dostat v ČR, já ho mám z Německa za 0,99€ a vydrží hrozně dlouho.

7. Hudba musí být a ani v roce 2014 mi nescházela. Krom toho, že jsem většinu roku poslouchala Midnight Memories od One Direction z roku 2013, dovolila jsem si párkrát přepnout i na takové umělce jako je bezpochyby Ed Sheeran (už se nemůžu dočkat jeho koncertu). Zamilovala jsem si CD od 5SOS, opravdu si vychutnávala poslední týdny v roce v Olly Mursem, ale to nejlepší přišlo v říjnu - FOUR od One Direction. Nejlepší, nejdokonalejší, nejúžasnější (a nezáleží, že t říkám pokaždé u jejich alba^^). Už se těším, až to uslyším na živo! :)

A tímto ukončím článek, který je delší, než jsem plánovala. Ach jo, někdo by měl zastavovat mé prsty. Snad se Vám článek bude trošku líbit a pokud máte nápady nebo je něco, co by Vás na mém blogu zajímalo, sem s tím :) 

4 komentáře:

  1. Ten parfémek má nádhernou lahvičku, až půjdu do Douglasu tak přičichnu :). Já jsem zatím na vlasy a nehty měla 2x vitamíny z DM a s těma jsem taky spokojená
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  2. Hned mířím do rubriky Knihovna přelosknout recenze ;)
    A Ed Sheeren prostě boduje :))

    OdpovědětVymazat
  3. Jéé já zase na rýmové nosy nedám dopustit na klasickou Niveu, takovou tu v tom modrém kelímku :) Na rtěnky od Essence jsem se už několikrát koukala v drogerce, ale nemám tu značku ráda, snad ještě nikdy mi nic od nich nevyhovovalo, ale po tvé recenzi si asi nějakou pořídím :)

    OdpovědětVymazat