pátek 5. prosince 2014

My favorite youtubers 0.1

Když jsem s blogem začínala, byly v oblibě články s našimi oblíbenými blogery. Možná je to tím, jak jde technologie dopředu, ale místo toho se dělají články oblíbených youtuberů (moje ségra stále nechápe název vlog :D). A mě by opravdu zajímalo, kdo rozvířil tuto vlnu a stal se prvním vlogerem - tudíž použiji nejspíš svého přítele Google.

Mám pár svých oblíbenců, na které koukám každý, nebo téměř každý den. Je to jako televize - vlastně se na televizi už téměř nekoukám. Taková menší reality show na YouTube, s pár minutami jejich života a mě to hrozně baví :) Jak vidím, tak v tom nejsem sama, protože většina z nich má několik milionů odběratelů.

Už několikrát jsem říkala, že snad začnu také natáčet videa, protože to co dokázaly jen díky videům je neuvěřitelné :) Škoda, že na to nejsem ten typ :D Teď Vám udělám malou přehlídku mých TOP ... youtuberů.

Užijte si to!
1. Zoella
• absolutní favorit. Myslím, že to byla jedna z prvních, kterou jsem začala sledovat. Mám ráda její humor, přijde mi přirozená a hrozně milá. Nevím proč, ale když koukám na její videa, mám chuť se usmívat jako ona :) Sleduju jí na obou jejích kanálech - Zoella a MoreZoella :)
2. Sacconejoly's
• miluju jejich vlog! Každý den se musím smát nad malou Emilii a Eduardem a je to vážně divné, sledovat malého od jeho narození každý den a vidět, jak roste :) Oni jsou vážně taková reality show a rozhodně tuhle rodinu doporučuju
3. Marcus Butler
• ani nevím, co bych k němu dodávala. Ne jen, že se na něj dobře kouká a dobře se poslouchá, mám ráda jeho videa, u kterých se vždycky zasměju a v hodně věcech s ním souhlasím. Dělá podle mého názoru jedny z nejlepších videí. Přiznám se, že jeho vlog sleduju jen občas.
4. Sprinkleofglitter
• mám její videa hrozně ráda už jen proto, jaká je :) Není žádná modelka a přesto se perfektně umí prodat a nejraději na jejím kanálu sleduji hauly! :)
5. Essiebutton
• je to jediná Američanka kterou sleduju a je úžasná. Usmívám se u ní stejně jako u Zoe. Dělá perfektní, vtipná videa o všem možném a myslím, že může díky tomu bavit každého.
6. PointlessBlog
• a mojí šestku uzavírám Alfiem. On je tak sladkej! :D Mohla bych si jeho videa pouštět pořád. Stejně jako u Marcuse, moc jeho vlog nesleduju; sem tam ale na něj zavítám a sjedu jeho videí hned několik. Mám ráda jeho challange videa a videa s jeho mámou :) Alfie je pro mě takový král mezi YouTuberi :)
Tak doufám, že se Vám článek trošku líbil a pokud je neznáte, rozhodně si je při nudné chvilce pusťte! :) 

3 komentáře:

  1. Krásný Vánoční design Sáji, moc se ti povedl :) Já se přiznám, že ze zahraničních youtuberů nesleduji nikoho, ale českých spoustu :) Nejvíce mám ráda videa o životě a ze života. Třeba od Lu z kanálu Svět podle Lu. Žena s velkým Ž a obrovská inspirace pro mě. Nebo holek z Cup of Style, bez jejich videí si nedokážu představit den! Beru je už jako "kamarádky" :) Ale mám ráda i beauty videa, třeba od Getthelouk :) Pokud sleduješ i některé naše youtubery, tak budu ráda, když se o ně podělíš :) Užívej Adventu! ♥

    OdpovědětVymazat
  2. Nikoho z nich neznám, ale díky za tip a pustím si Sacconejoly's. Také chci natáčet videa, ale nějak se k tomu nemůžu dokopat :)

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Znám jen Zoellu :-) Ale sleduju jen ty české, na zahraniční už nějak nezbývá čas

    OdpovědětVymazat