pondělí 17. listopadu 2014

Winter wishlist 0.1

Konečně jsem se dostala k tomuto, dlouho odkládanému článku. Trvalo mi skutečně dlouho, než jsem ho dokončila a mám ze sebe radost. Poslední dobou mi do toho neustále něco vleze, když se již odhodlávám k tomu, dokončit to! :)

Letos Vánoce budou 'chudší'. Pod stromečkem najdu lístek na One Direction (íííí) a tudíž si tento wishlist nazývám jako zimní, niko-li Vánoční a skutečně doufám (doslova si držím palce), abych alespoň část z těchto věcí dovedla do konce :)

Snad se Vám nový článek bude líbit a těším se na ty Vaše ;)



1. Zbylé čtyři DVD Harryho Pottera; do mé úplné kolekce!

2. + 3. Vánoční svetr - už dlouho po něm toužím a tento rok extrémně. Doufám, že si nějaký ještě letos před Vánoci pořídím, protože to je opravdu věc, po které tuto zimu prahnu! Máte někdo Vánoční svetry doma? A Vánoční tričko? To by byla akorát třešnička na dortu! :)

4. + 5. Make-Up a pudr - v jednom z předchozích článků jsem se zmiňovala o make-upu od značky p2. Od té doby mi přestal vyhovovat a připadá mi, že je na mě až moc bílý! :) Ráda bych ale vyzkoušela nějaký nový i pudr a na tyto jsem četla jen dobré hodnocení, takže doufám, že nějaké (nejlépe tyto) seženu. Pokud ale máte dobré typy, sem s nimi!

6. Fix na rty - o rudých rtěnkách se zmiňuju ve svých wishlistech opravdu pořád a nikdy jsem se k tomu nedostala. Vždy zvolím jinou barvu a letos už do toho chci vážně jít; tentokrát do fixu, se kterým je údajně moc dobrá práce, takže i u tohoto přání si drtím palce, abych ho pořídila^^

7. Knihy nesmí v mé sbírce chybět. Od Colleen Hooverové jsem četla obě vyšlé knihy a na tuto mám zálusk od té doby, co jsem o ní četla. O JoJo Moyesové bych mohla básnit hodiny a proto jsem se téměř rozbrečela, když jsem zjistila, že 9.1. by tato kniha od ní měla vyjít!^^

8. Externí nabíječka - na koncerty opravdu potřebná záležitost. To je věc, kterou na svém kontě potřebuji opravdu akutním způsobem.

9. FOUR - nejlepší album tohoto roku^^ Nejdokonalejší, nejúžasnější a nejlepší album, které jsem opravdu tento rok slyšela. Jak jsem říkala - je to jejich nejlepší album vůbec; jaksi to ale říkám u každého jejich alba




3 komentáře:

  1. Máš moc pěkný wishlist :). Ten svetr nebo i podobný by se mi líbil taky
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  2. Ííííííííííííííííí.... Noc nic :D pudr, taky potřebuju. Nejvíc se mi líbí to vánoční tričko! Ale svetrem bych taky nepohrdla, o 1D a HP se radši vyjadřovat nebudu. ♥

    OdpovědětVymazat
  3. Hezký wishlist :) Umím si to "íííí" živě představit, až lístek najdeš pod stromečkem a budeš radostí skákat sto metrů vysoko :) Moc se mi líbí to zimní tričko se skandinávským vzorem. Jedno takové mám, ale nosím ho jen na doma, protože to není úplně můj styl, ale k huňatým ponožkám a teplákům je ideální, obzvlášť teď. Sájinko, tak ať se ti všechny tyhle brzy zabydlí doma :)

    OdpovědětVymazat