pátek 24. října 2014

Čas být doma . . . :)

Mám toho tolik, o čem bych chtěla psát a nevím, kde začít! :) Což není žádné překvapení, protože to je u mě dost časté :D Po mém návratu domů jsem v jednom kole a myslím, že má Lena pravdu s tím, že jsem ráda v jednom kole, abych zahnala depresi ze svého návratu. Něco na tom nejspíš bude, protože když nejsem zrovna v práci, jsem s někým venku nebo na obědě. Nejraději bych celý svůj čas trávila s Tinkou nebo mojí ségrou, ale jsem ráda za Barču s Tomášem, kteří mi dokážou vytvořit úsměv na rtech a unesou mě na chvilku myšlenkami někam jinam. Je fajn znát někoho tak dlouho a mít se s ním pořád tak dobře :) 
s tou nejlepší ♥

Podzim není mým oblíbeným počasím, ani trošku, letos je to však celé jinak. Mám z něj radost a i když je  to počasí nepříjemně vlezlé, užívám si nošení svetrů a teplých ponožek, horkých čajů od maminky a zapálených svíček. Jsou to asi ty nejpříjemnější večery a užívám si je. Mám toho tolik v plánu, že si to vše musím div ne poznamenávat a mám radost pokaždé, když si můžu vymýšlet outfit a vyrazit s někým pryč. Ať je to Barča nebo se Susie na kávu :) Docela mě překvapuje, že jsem tak natěšená na nadcházející dny a už si v hlavě plánuji Vánoční výzdobu našeho bytu. Letos si to tu vezmu na paškál já! :))
kino se ségrou a nejlepší mexická véča :)

Kromě chození ven a práce, slintám na internetu nad oblečením, kabelkami a botami. BOŽE! Šla bych tak strašně nakupovat. Kdybych měla černou kreditní kartu, nejspíš bych se vydala na nákupy a utratila naráz 100 000 Kč :D A to opravdu. Pořád si říkám, jak dlouho jsem si nekoupila žádnou kabelku, takže jsem si posledně musela udělat radost alespoň svetrem, který byl zlevněný z 529Kč na 249Kč a měla jsem z něho radost (podívat se na něj můžete v článku!). Chtěla jsem si udělat další podzimní wishlist, ale jelikož si šetřím na rok 2015, který bude (DOUFÁM) ve znamení cestování a koncertů, nehodlám utratit ani korunu! :D Budu ta nejskromnější osoba na světě. Od příštího týdne :D

Doufám, že se máte pěkně i Vy a užíváte si to vlezlé, podzimní počasí, listy na chodnících a Vánoční atmosféru, která se stále stupňuje :) 
s Trpaslenkou Rubínem a kluběnkou Modřínem :)

nejlepší klobouk a Susie po čtyřech letech :)

1 komentář:

  1. I když na nic není čas, tak se taky ujmu Vánoční výzdoby. Předsevzetí - nejskromnější osoba na světě - se mi dost zamlouvá, jdu do toho s tebou. Od příštího týdne. :) Těším se na příští rok, doufám, že to všechno vyjde. Ach, tak moc se těším.
    P.S. Susie ráda chodit na kavis se Sajü.

    x

    OdpovědětVymazat