neděle 6. dubna 2014

Random, 3-2014

Jelikož mám mobil neustále u sebe, snažím se ho také používat k zachycování normálních fotek a ne jen k zachycování fotek dětí! :) Březen byl vážně krásný měsíc a já mám hroznou radost, když se procházím po vesnici a vidím rozkvétat květiny, stromy a keře (i když už se připravuji na pilovou sezónu!^^). Je to hrozně zvláštní... jsem holka z města. Vyrůstala jsem celý život v hlavním městě České republiky, kde je neustálý ruch a málo zeleně. Přijela jsem na vesnici do Hannoveru a neumím si představit, jak těžké bude to tu za další rok opouštět. Zamilovala jsem se do toho klidu, do té krásy přírody... musím však uznat, že i město Hannover má svoje neuvěřitelné klady. Leč je to pořád město, má spousty zelených ploch a už chápu, proč se říká, že Niedersaschen je nejvíce zeleným Bundeslandem :) 


Tak pryč od vykecávání a pojďme na random fotografie! :)


sázíme na zahradě :) 

světlový strom ve městě!^^

jsem zamilovaná do naší zahrady!O_o




jsem mírně ujetá na čaj s mlékem a dostávám ho téměř pod nos od mojí GastMutter, když musím mrznout s dětmi na zahradě!^.^ 

krásný Würzburg 

takový ten úžasný pocit, když jste 3/4 hodiny v knihkupectví a přebíráte se romány!

můj nejnovější, nejlepší a nejkrásnější úlovek - sako a kotvová tílkokošile ♥

2 komentáře:

  1. A já zase miluju Německo, nevim jak to se mnou bude dál, jestli moje nenávist k ČR bude takhle rychle narůstat. Ta košile vypadá mooooc pěkně! :)

    OdpovědětVymazat
  2. krásné fotky :) ty rozkvetlé stromy všude, miluji to. já zase celý život žiji na vesnici a na město bych si horko těžko zvykala jelikož žijeme fakt skoro v poli :D košile vypadá úžasně! já nebyla nakupovat ani nepamatuji, možná se v dubnu/květnu dostanu do primarku, tak jsem už natěšená! :)

    OdpovědětVymazat