středa 5. března 2014

Feier & Fasching :)


Poslední dny, dalo by se říci, byly v celku dobré a zajímavé! :) Jak jsem se již zmínila, v sobotu měl Niklas oslavu narozenin. Říkáme tomu oslava, jelikož patří k té menšině lidí, jež se narodili 29.2. Tudíž slaví narozeniny každý rok, kromě toho jednoho čtvrtého, 1.3.  Tentokrát jsme jeli oslavovat do Kids-Dinoworldu, kde to bylo opět famózní, tentokrát však nemůžu říci, že jsem si to užila více, jak děti! :) Bylo to milé, ale byla jsem hrozně unavená. Možná proto, jak málo jsem předchozí noc spala, nebo možná proto, že jsem byla zase v obložení dvanácti dětí. Ale zvládla jsem to. Nějakou dobu jsem prolézala bludiště s Johannou, sklouzla se asi tak pět tisíckrát na žluté a v černé tunelové klouzačce, byla jsem také vděčná za své náhradní oblečení, když jsem s dětmi musela sjíždět Vodní dráhu. Můžu říci, že jsem vypadala jako zmoklá slepice :D Opravdová zábava, když mě ohodila voda, jak rybu. Poprvé se mi to nestalo a v oblečení jsem v klidu mohla jet domů, v sobotu tam snad té vody bylo ale o něco víc, nebo nevím, jak si to jinak vysvětlit :D Každopádně se těším, až tam pojedeme znovu a až se otevřou venkovní prostory.
Niklas ode mě dostal NinjaGo, z čehož měl největší radost, jak se zdálo. Každému to ukazoval, neustále mi děkovat a ihned si to utíkal poskládat, takže jsem z toho měla radost, leč mi tohle přijdou jako blbosti :)

A v pondělí nastal den D. pro Simona, který opustil jesličkovou skupinu Buchfing a přešel do školky, za svým starším, šestiletým bráchou :) V pondělí se také ve školce konal Fasching (vysvětlovala bych si to jako Karneval, ale myslím, že doslovně by to mohl být masopust). Ráno se kluci navlékli do svých kostýmů - Simon nechtěl být překvapivě Bořkem stavitelem ale hasičem; co nás udivilo všechny - že si vůbec nějaký kostým oblékl a Niklas byl za Yodu (nebo jak se jmenuje!). Jednoduše za toho z Hvězdných válek O:) A Johanna, která byla ochuzená mezi staršími bratry o Karneval, si z pytle malou vestu Hasiče a klobouk, ve kterém létala půlku rána :) No uznejte, že všichni tři byli roztomilí?

Na závěr už jen přidám pár fotek, ať se příliš nerozepisuju. Doufám, že Vaše dny jsou stejně tak pěkné a prosluněné, jako ty mé :))
Mějte se krásně.
Vodní dráha, díky které na mě nezůstala nitka suchá! :D

Bludiště! 

Lecker, lecker, lecker...



2 komentáře:

  1. Ta vodní dráha vypadá úžasně a ten dortík??? Chci ho, ihned! Hrozně moc tě obdivuji, jak to tam zvládáš s tolika dětičkami :)

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá to tam moc pěkně a neumím si představit tu dráhu, jak je přesně dělaná, že tě tak skvostně nahodila. :D A celkově si neumím představit, jak velké to tam celé bylo! O_o Ale je super, že to nebyla zábava jenom pro prcky, ale i pro tebe!!! :)) Co se týká Faschingu, nemůžu z dětiček v kostýmech! :D <3 Přijde mi ale moc hezký, že to tam takhle slaví ve velkém. :) Jo a je pěkné, že si udělala Niklasovi takovou radost tím dárkem! ^^

    OdpovědětVymazat