středa 7. srpna 2013

7.8.'13



Není víkend, kdy bychom měli volný barák jen pro nás 7. 4 víkendy po sobě tu jsou neustále návštěvy. 1. víkend tu byli rodiče Jennifer, 2. víkend sestřenice s manželem a dvěma dětmi, takže nás tu bylo 9, a to jen proto, že Jonas s Niklasem byli u babičky a dědy na víkend, 3. víkend tu byla Jutta s Harrym a synem, grilovali jsme, ale já naštěstí byla jen v pokoji a vycházela jsem jen tehdy, když mě zavolali na jídlo a tento víkend nás čeká oslova narozenin Olivera :) Přijedou jeho přátelé, ale já se vážně hodlám zavřít v pokoji a nic nedělat! :D

Simon začal chodit do školky, a tak je to celkem klidnější. Na to, jak nerad chodí spát, stačí mu jeden díl Micky Mause a na začátku druhého okamžitě usne, prospí se tak do tří do odpoledne a pak je nastartovaný jak motorová myš a chce si se mnou pořád hrát! :D Občas je mi ho ale neskutečně líto, protože je tu ještě malá Johanna, která potřebuje neustálý dohled, jelikož si právě stoupá a musíme dávat pozor, aby nespadla. Tím pádem pro něj nezbývá tolik času, on se nudí a dělá blbosti. Ale je na něm vidět, jak mu je smutno, když něco dělá a chce nám to ukázat a nikdo na něj nekouká, protože akorát koukají na Johannu. Snažím se mu proto teď vážně věnovat co nejvíc to jde ;) Vrabčákovi! Malovali jsme spolu obrázek pro tátu, který měl včera narozeniny :D Jeho výtvor vám ukážu níže ve fotkách. Poprvé kreslil a bylo to vážně zajímavé! :D Ale není to nic pro něj. On raději sedí v autě a dělá, že jezdíme; vaří a nebo kouká na Micky Mause! :) Občas je ale neuvěřitelně pěkný, když po tom, co mi dělal za scény, co jsem tu byla na začátku, přijde domů a první, za kým běží jsem JÁ!^^ Nebo když jsem s Johannou na gymnastice, a Jennifer přijde, abychom si vyměnily děti a on už ze schodů křičí: "SANDRA, DING DONG, SANDRA!" Nebo když mi sbírá kameny a dává mi to s nevinným: "Bitteschön" jako dárek. On dokáže být občas vážně poklad! :) 
Johanna má momentálně období: "kňourání" a nám všem leze díky tomu na nervy! Je sice malá, ale jak neustále bez důvodu kňourá, je to k zešílení! >.< A to nemluvě o Niklasovi, který má "být spratkem" období, furt mele, mele, dělá blbosti a ignoruje, co mu kdo říká! :-/ Jo, občas mám vážně chuť se sebrat a jet pryč. Výdech, nádech! 

Ale i tak, užívám si to tu, jak jen to jde. Máme tu toho sice hodně, ale po tom, co tu na návštěvy byli různé děti, jsem ráda, že jsem v rodině s takovými dětmi. Připadá mi najednou šílené, že děti v 9 letech prosedí raději u iPadu a televize hezké počasí, než aby s přáteli seděli venku na zahradě, hráli si nebo se čvachtali v bazénu ;) 



Nosíme sponky // Když Simon vidí, že máte brýle a pak je nechce vrátit! :D


Koláč 1. (hned bych si dala znovu!!!)


Koláč 2. - aneb. oslava Oliverových narozenin, pro dospělý dort s baylies, pro děti Muffins.


Napouštím // Malujeme :D

1 komentář:

  1. Tak ten borůvkový koláč vypadá naprosto luxusně! Úplně jsem na něj dostala chuť a slintám tady nad ním!!
    Jinak ten obrázek, co maloval Simon, je vážně hezký :) A myslím to vážně :)) Měla by jsi vidět obrázky, co maluje můj sedmiletý bratránek :D To je fakt hrůza. Tenhle obrázek, je oproti těm jeho, umělecké dílo! :D :)
    Musím Ti říct, že je do Tebe strašně hezké, že se snažíš věnovat nejvíc času Simonovi. Sama z vlastní zkušenosti vím, že těm nejmenším se vždycky věnuje nejvíc času a ti starší jsou z toho smutní a proto dělají vylomeniny, aby si jich alespoň tak někdo všimnul. Já sama si vždycky všímám těch nejmenších :( Je to možná tím, že jsou vždycky nejroztomilejší, nevím, ale je to tak. Proto tě obdivuji. Je to od Tebe skrašně krásné a hlavně pozorné :))
    A tak mě tak napadlo, jestli se Ti v Německu nezalíbilo natolik, že by jsi přemýšlela, že by jsi tam zůstala a třeba tam i studovala :) Vím, že spousta lidí, co odjede třeba na rok po škole pracovat do zahraničí, tak to takhle má. Brácha je teď 3 týdny v Anglii a už nám volal, že přemýšlí, že by tam šel na vysokou a zůstal tam napořád :D
    Tak si dál užívej a já se budu těšit na další článeček :)))

    OdpovědětVymazat