neděle 2. června 2013

Úvodem

Můj první článek na blogu, je neplánovaně z Wennigsen, nikoli z Prahy. A jde vlastně i o úplně jiný článek!^^

Rozhodovala jsem se dlouho, jestli si mám založit blog právě o mém pobytu jako Au-Pair v Německu, a nebo články publikovat na svém normálním blogu, nakonec jsem zvolila tuhle možnost, podle mého názoru mnohem přijatelnější!^^

Bude to blog nejspíš o všem, co se kolem mě děje, o mých postřezích nebo články s fotkami. Jednoduše cokoli, co mě napadne a já doufám, že článek, který bude následovat právě po tomhle, někoho zaujme a povzbudí ho v tom, aby se dal na úprk například i z Prahy.

Úvodem jsem Sandra, ale říkejme mi Sajü. Je mi 19, ale řekněme, že za pár týdnů již 20. Jsem z Prahy, ale srdcem jsem z Berlína. Můj sen, být Au-Pair právě v Berlíně jaksi nevyšel, ale zato jsem Au-Pair v jedné klasické, německé rodině, v malém Wennigsen, chvilku od Hannoveru, se 4 dětmi - Jonas Herr Muziker (7), Niklas meine Herzchen (5), Simon Herr Koch (2) und kleine Mausi Johanna (1).

Doufám, že články se mi bude dařit přidávat co nejčastěji a že budou JEN pozitivní!
 
Pomalu se momentálně odeberu do hajan, abych se mohla probudit do dalšího dne, plného zážitku.
 
S.

1 komentář:

  1. Mám radost, že sis blog založila nově kvůli au-pair. Bude i pro tebe dobrý mít zpětně přehled o tom, jak ses kdy měla a tvoje postřehy. A správně si napsala, že to možná někoho inspiruje sám vypadnout pryč z ČR. :))

    OdpovědětVymazat