sobota 8. června 2013

Samstag in Hannover


Uběhl dnes přesně jeden týden, co jsem tady, v Německu; ve Wennigsen a jak jsem říkala mamce na Skype, mě to připadá, jako bych tu byla alespoň 100let^^ Jak jsem psala v předchozím článku, opravdu to tady neskutečně pomalu plyne a mě to nepřestává udivovat. Jeden den tu je, jako jeden týden (mimochodem, je právě 23:04 a my tady máme vážně ještě světlou oblohu!!!:-o).

Můj týden v Hannoveru jsem oslavila návštěvou města. Vyrazila jsem sama, a nato, že nemám ráda jezdit nebo chodit někde úplně sama, tohle jsem si užila. Asi se ze mě stává dospělá žena!^^ Samozřejmě, že u toho Starbucksu bych raději seděla s někým, povídala si a smála se, a ne psala přes nějakou aplikaci své ségře nebo kamarádům. Když už píšu o tom telefonu, konečně jsem v moderním světě se "Samsung Galaxy S III mini" a miluju ho už teď^.^ Mám k tomu i výhodnou německou sim-kartu, tzv. Prepaid a v pondělí si jí budu moci aktivovat.

Oliver říkal, že spoustu lidi tvrdí, že Hannover není pěkné město - já jsem jiného názoru. Podle mě má svoje kouzlo. Ty staré tramvaje, Moschee a palmyspoustu obchodů, stará část, nádraží... neskutečně mě baví chodit tam a zpátky, prohlížet si to tam (mojí mamce se tu bude líbit, neboť lavičky jsou na každém kroku!). Jelikož jsem měla ale vybitý telefon, fotky z města jsem se rozhodla udělat jindy. Vy to určitě oželíte.

Po tom, co jsem si koupila telefon a seděla dvě hodiny ve Starbucksu nad mým oblíbeným "Caramelovým ledovým macchiatem" a "White chocolate mocha, jsem se šla podívat do obchodů - kam jinam, než do Primarku a o víkendu se tam asi nebudu chtít podívat znovu :D Hlava na hlavě, všichni do sebe strkali... můžu být vděčná, že pokladní v Německu jsou tak 20x rychlejší než pokladní v ČR a tudíž fronty u pokladen se rychle krátily (na konci článku opět pár fotek!).

Nevím, jestli i u Vás je takové vedro, ale u nás neskutečné. Pařila jsem se jako blázen, ze sluníčka mě začala bolet hlava a můj plán, jít si poslechnout Revolverheld na Expo Plaza byl zničen. Domů jsem nakonec dorazila brzy, asi v půl šesté a užívala si večer na Skypu s mamkou. Je neskutečné, jak mi schází, ale za pár týdnů mě přijedou navštívit a já se na to už neuvěřitelně těším.

Ukončím tento článek opět fotkami, myslím, že do těch článků úplně zapadají a doufám, že se bude líbit stejně tak, jako ty předešlé!^^ Dobrou noc ;)

2 komentáře:

  1. Je to moc hezký napsáno. Z tebe asi jednou bude spisovatelka. Ráda si čtu na tvém blogu. Už se těším až si to tam prohlídnu.

    OdpovědětVymazat
  2. sájinkooo, mě ty tvoje "německý" články tak baví! na insta jsem viděla fotku tašku z primarku, tak mě moooc zajímalo co je uvnitř.. ta kabelka je dokonalá (taky miluji velký!) a boty taky! moc tě obdivuji a přeji ti krásný a hlavně úspěšný (bez komplikací :)) prožitý pobyt u nové "rodinky" :) těším se na další články!

    OdpovědětVymazat