čtvrtek 18. června 2015

Online nákupy na AliExpress.com || #newin may/juni

Tak jsem tu s novým článkem, který jsem plánovala delší dobu, ale tento týden mi došlo všechno, co jsem si objednala. Stala jsem se asi závislou na AliExpressu (za typ děkuji LovelyImperfections), která dávala článek o svých AliExpress nákupech na blog. Rozhodla jsem se tak udělat článek se vším, co jsem si na AliExpress.com objednala a jsem z těch věcí opravdu nadšená :) Trošku jsem se obávala, jaké to bude, ale doprava byla u většiny věcí až překvapivě rychlá a za tu cenu? Kdo by do toho nešel? :) Každopádně bych si tam nakoupila těch věcí mnohem víc. Ale raději dávám přednost těm menším věcem - nějak si neumím představit, že si tam někdo objednává třeba doplňky k PC nebo mobilní telefony.
Nakupujete rádi přes internet? Na jakých stránkách nejraději? :)
1. MY BOTTLE - snad stejně populární jako láhve VOSS. Do téhle láhve jsem absolutně zamilovaná. Doma jí téměř nedám z ruky a nutí mě pít a doplňovat si tekutiny, což je pro mě důležité, protože často pít zapomínám. Nejraději si dělám vodu s citronem a jahodami nebo třešněmi.
Cena: 1,90$ 

2. Hodinky - po nějakých podobných hodinkách jsem pokukovala už delší dobu. Nikdy jsem na hodinky nebyla (zato moje ségra je posedlá) a vlastním jen troje, ale ráda je střídám. Na ruce se nosí dobře a ty proužky uvnitř je ozvláštňují. Kombinuji je s černým outfitem a jsem ráda, že jsem se rozhodla právě pro tyhle. Nejspíš si tam objednám ještě nějaké :)
Cena: 1,59$

3. Asymetrický náramek Hamsa Fetima - aneb. ochranná ruka, která má nositele chránit proti uhranutí a přinášet mu štěstí. Je to arabský symbol, který je téměř to samé jako Nazar (modré oko, které se dá koupit v Turecku, Tunisku nebo Řecku nejčastěji) nebo jako jiné amulety :) Zamilovala jsem se do toho na první pohled. Musela jsem si to trošku poupravit, ale na ruce to vypadá skvěle a snad každému se to líbilo :)
Cena: 0,93$

4. Zlaté náušnice s perlami - donutila jsem svou ségru, aby si je také koupila, protože jo, budu se opakovat, ale za tu CENU? Na uších jsou skvělé (jen je těžké se trefit a nasadit je), roztomilé a myslím, že zaujmou snad každého :) 

Cena: 0,51$


5. Zlatý ear cuff - ear cuff's mě baví. Vlastním už podobný ve stříbrné barvě. Na uších to vypadá líp, než si člověk může představit a když máte vlasy na stranu nebo culík? Mohla bych se na to dívat pořád :) Dokonce jsem schopná se dívat do zrcadla i několik minut v kuse; což je u mě co říct :D
Cena: 0,97$

6. Selfie stick - měla jsem v plánu, vzít si tyč na koncert One Direction, ale bohužel byly zakázaný (nakonec jsem si jí vzít mohla, protože jí tam mělo spoustu holek ... vlastně transparenty byly zakázaný taky :D). Je dlouhá, mobil drží pevně a já využiju tuhle věc nejspíš na dovolené v Řecku :)
Cena: 3,90$

7. Obal na Samsung Galaxy S3 mini - silikonový tygřík z Medvídka Pů. No není dokonalý? Nedokážu se na něj přestat dívat!^^ Čekala jsem na něj 4 týdny - nejdéle trvající shipping, ale došel a já mám radost. Sice trošku smrdí a já byla nucena ho několikrát umýt a vyvětrat na balkoně (a pořád to není nejlepší! :D), věřím že brzy ten zápach zmizí. Pokud máte typ, jak se zbavit zápachu ze silikonu, dejte mi vědět do komentářů :)
Cena: 2,59$

10 komentářů:

  1. Ta láhev je skvělá! Nevěděla jsem, že i na těchto stránkách! Už jsem si ji našla na eBay a objednávám!!! :) Ten je mi na rozdíl od Ali více sympatičtější.. nevím proč :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ježiš Sajünko, na tu My Bottle už koukám hrozně dlouho, ale šíleně se bojím, že to u mě dopadne jako s Bobble, ta mi teď totiž leží někde na dně kuchyňské skříně. :D A teda tvojí vášeň pro doplňky obdivuju a tiše závidím, já s tím třeba mám hrozný problém a vždycky na ně zapomínám, i když už jsem se to kolikrát snažila změnit. Jinak jsem pořád přesně ten člověk, co se Ali a Ebaye ještě pořád trochu bojím, tak by to mohla být další věc, kterou chci prolomit. :) A jak se jinak daří? :*

    OdpovědětVymazat
  3. ten náramok s ochrannou rukou je nádherný :) a obal na mobil je roztomilučičký :D
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné věci, nejvíc se mi líbí ta láhev. Jsem na láhve trochu ulítlá :-)

    Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
  5. Tak ty náušnice a hodinky jsou naprosto úžasný :) A selfie stick úplně nesnáším :D -L

    OdpovědětVymazat
  6. Já jsem tam v květnu taky hodně nakupovala, ale díky Bohu, že už jsem se z toho vyléčila :D Jinak máš krásné úlovky, ty hodinky se mi moc líbí :)

    OdpovědětVymazat
  7. Taky tam mam hodinky a bottle ! moc pěkné ♥
    dreammorebabe

    OdpovědětVymazat
  8. moc hezky jsi nakoupila! láhev a hodinky jsou nejlepší! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Krásny obal! :) Ja som My Bottle vyhrala, tak sa teším, že keď mi príde.. :) A tie náušnice vyzerajú naozaj krásne a zaujímavo.. :)

    OdpovědětVymazat
  10. Skvělý úlovky, ty se moc líbí i mně :)

    OdpovědětVymazat