čtvrtek 28. května 2015

My #5favorites - may 2015

Ahoj hvězdy :) 
Můj oblíbený článek - oblíbenci měsíce. Bude to opět takový malý mix všeho - ať už knihy, hudby nebo kosmetiky. Prostě to, co mě nadchlo v květnu úplně nejvíc. Je to jeden z nejoblíbenějších článků na mém blogu a já mám radost, že baví ne jen mě ale i vás a doufám, že třeba někdo najdete kapku inspirace v tom, co mám ráda.

1. James Bay - Chaod and the calm (Deluxe version) = jedno z nejlepších alb vůbec! Poslouchala jsem ho celý duben a celý květen a vlastně ho poslouchám úplně pořád. Zbožňuju tu hudbu, jeho hlas, texty... Pokud jste ho neslyšeli, rozhodně do toho jděte, protože ta hudba je magická! :)

2. Balzám na rty = dostala jsem ho v dubnu od mamky a musím říct, že jsem s ním překvapivě spokojená. Mám ho u postele, nosím ho s sebou do práce a vyživuje mi rty tak, jak potřebuju, za což získává veškeré moje pozitivní hodnocení. Jediné, co mi vadí je, že to není vysouvací. Hrozně nerada používám tenhle typ balzámu, ale i na to si člověk prostě zvykne :)

3. Fangirl od Rainbow Rowell = na tuhle knihu jsem čekala TAKOVOU dobu, že mi to ani nebudete věřit. Nemohla jsem se dočkat okamžiku, kdy se s tou knihou zavřu sama v pokoji a budu jí číst a ten den nastal. Zhltla jsem jí rychle a užívala jsem si každou stránku knihy. Viděla jsem se v tom tak moc, až mě to děsilo. Chvílemi to bylo, jako kdybych četla sama o sobě a tu knihu miluju Je přesně taková, jakou jsem jí očekávala, možná ještě lepší.

4. Tyrkysový lak od Maybelline = lak mám ve své sbírce dlouho. Ani nevím od kdy, možná že od zimy, ale pořádně a často jsem ho začala používat až teď na jaře. Je to už tři týdny, kdy lak v kuse nosím na nehtech (samozřejmě po 3 odlakováních a znovu nalakování ;)) a nějak jsem si na tu veselou barvu zvykla. Vydrží mi na nehtech dlouho a když se mi na špičkách nehtů odře, není to téměř ani vidět, což mi vyhovuje :)

5. Konturovací tužka p2 = o té jsem se zmiňovala v článku #new in za duben a musím říct, že je perfektní. Vyplňuji si s ní rty před použitím rtěnky a výhoda je, že můžu na tento odstín tužky použít jakýkoli odstín rtěnky. Na rtech s rtěnkou vydrží dlouho i když jím a piju, takže až pojedu znovu do Německa, nejspíš si do zásoby pořídím ještě jednu^^ Je škoda, že p2 není i u nás. Možná by bylo fajn, kdyby se do toho DM v ČR také dokopalo :)
 

10 komentářů:

  1. Fangirl jsem přečetla skoro na jeden nádech, no dobře, možná na dva, páč v tý angličtině to není taková brnkačka jako v češtině.:D Ale přesně jak píšeš, strašně mi ta kniha připomínala sebe a jo taky mě to děsilo. Brala bych víc takových knih.

    OdpovědětVymazat
  2. Všichni mluví o Fangirl a já si připadám, jako kdybych právě vylezla z jeskyně :D O čem je a k čemu by jsi ji přirovnala? :)
    tribanany.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Těžko říct, k čemu bych jí přirovnala :) Podle mě se ani nedá k ničemu přirovnat (nebo jsem o ničem podobném nečetla). Jde o holku, která si vede blog, miluje Simona Snowa (což je něco jako Harry Potter a autorka se nechala slyšet, že je inspirovaná HP) a je to prostě skvělé :)

      Vymazat
  3. Opravdu? :o Taky zvažuji nad koupí Fangirl, ale nejsem si tak jistá :( Ale tvoje hodnocení knihy mě na 80% obrátilo, jsem teď na ni ještě víc zvědavá! :)
    Btw. ten tyrkysový lak je nádherný! :) :3
    http://janetsonrisa.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to se opravdu divím, že jsi o Aussie ještě neslyšela :o Ale na druhou stranu jsem ráda, že ses o tom dozvěděla právě ode mě. :)
    http://janetsonrisa.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. ten samej lak mám také a moc se mi líbí! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Lak a knížka vypadají skvěle! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Fangirl mám doma požičanú, tak som zvedavá, aká bude :) a maminka ti vybrala lákavo vyzerajúci balzamík :) minigiveaway s YR

    OdpovědětVymazat
  8. Lak na nehty má moc krásnou barvu. Ideální na léto.

    OdpovědětVymazat
  9. Balzám na rty má super retro balení a odstín laku teď musí být na léto parádní :)

    OdpovědětVymazat