čtvrtek 16. dubna 2015

P2 cosmetics #inspiration

O produktech kosmetické značky p2 jsem se zmiňovala na blogu už několikrát. Jedná se o značku drogérií DM (alespoň z toho, co jsem se dočetla) a je, dle mého názoru velká škoda, že produkty od téhle značky nenabízí i drogérie v ČR, protože za to stojí. Je to spíše ta 'levnější značka' kosmetiky, ale najdou se tam, stejně jako u Essence produkty, které jsou trošku dražší.

Jak píší, je to značka, která se inspiruje luxusními magazíny, catwalkem a moderními metropolemi. Nabízí od make-upů až po péči o ruce snad všechno, za téměř nízkou cenu ve skvělé kvalitě. Alespoň já musím říct, že co se týče veškerých produktů, které jsem si od p2 pořídila jsem vždy byla spokojená :)

Mám problémy s nehty a musím se o ně starat o něco intenzivněji, ale výživové laky a peelingy od téhle značky mi pomohly; nemůžu si vynachválit především Kiwi Cuticle Peeling - to byla opravdu slast :) Stejně tak si nemůžu vynachválit rtěnku (zatím jednu jedinou od nich) kterou vlastním a nedám dopustit ani na svůj první make-up který byl 5v1. Bohužel jsem se v létě trošku víc opálila a odstín mi přestal vyhovovat, takže jsem ho podarovala mamce, ale produkty téhle značky jsou jedním slovem skvělé. Jestli budete mít cestu kolem Německého DM (a věřím, že spoustu z vás tam teď bude jezdit častěji díky Primarku v Drážďanech), rozhodně se podívejte po některých produktech. A jelikož se chystám příští týden do Drážďan i já, musím prozkoumat novinky a věci, po kterých delší dobu koukám :)

↓ Jestli vás zajímá více informací a produkty, naleznete je na stránkách Německého dm nebo na facebookových stránkách ↓
 Německé DM
Facebook


1. Long-lasting matte maxi lipstick; 010-forever cherry, 2. Perfect lips refine+prime lip base, 3. Perfect lips color stop lip definer, 4. Perfect Eyes refine+prime duo highlighter

5. Beauty goes Safari sunlight; 030-immagination, 6. Pure color lipstick; 042-Madison Square NEU, 7. Metal reflection polish; 010-grey jazz, 8. Safari tattoo jewels 

11 komentářů:

  1. O této značce jsem ještě neslyšela, může být vážně skvělá :) Jen mám Německo, trošku zruky, tak možná Vídeň? Zkusila bych se tam určitě poohlédnout :)

    OdpovědětVymazat
  2. Rtěnka s číslem 5 mě teda dostala ♥

    OdpovědětVymazat
  3. O této kosmetice jsem už slyšela od mé oblíbené youtuberky, ale bohužel do Německa se jen tak nedostanu. Možná ji budou mít ve Vídni, takže až se tam zase dostanu, zkusím kouknout do DM. Brala bych ji klidně u nás místo She kosmetiky, ta mě absolutně nebere a co jsem tak slyšela a četla, je nás většina :)

    OdpovědětVymazat
  4. O tejto značke som ešte nepočula :O ale kamarátka je momentálne na výmennom pobyte v Nemecku, tak jej možno napíšem, aby mi niečo doniesla :D

    http://best-copy.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  5. už som túto kozmetiku videla na viacerých blogoch, dúfam že v blízkej dobe dorazí aj do našich DMiek :)
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
  6. O značce P2 slyším prvně, ani v německých DM jsem ji neviděla, ale možná kdybych ji hledala, tak ji najdu :). Děkuju za tip, až budu zase někde v zahraničí, určitě se po ní podívám, nevypadá totiž vůbec špatně! :)

    OdpovědětVymazat
  7. #5 and #6 look like pretty shades :)
    have a great weekend dear!

    xx
    smudged-fingerprints.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. Výživové laky na nechty by sa mi tiež hodili :) ..škoda toho Nemecka
    http://ladyminimalism.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  9. Tie rúže a tetovania vyzerajú tak úžasne, škoda, že nie je značka ešte ani v českých drogériach.. :(
    GlitterCircus

    OdpovědětVymazat
  10. Ty rtěnky vypadají skvěle! ))

    OdpovědětVymazat
  11. I love the red lipstick sooo much !

    OdpovědětVymazat