čtvrtek 23. dubna 2015

Inspiring women . . .

Inspirativní články jsou podle mě jedny z nejlepších :) Nedávno jsem zahlédla na tumblr post s ženami, které nás inspirují ať už v jejich stylu, v tom co dokázaly nebo co stále dělají a já jsem si svůj malý seznam také vytvořila :) Mou největší životní inspirací je moje mamka - nejspíš si to ani neuvědomuje, ale všechno, co dokázala, čím si prošla mě inspiruje a ta myšlenka na to, jak dokázala a dokáže být silná mě nutí být silnou alespoň z části, jako je ona :)

A pak jsou tu ženy, které vídáme v magazínech, televizích nebo na YouTube :) Hledáme inspiraci ve spoustě věcech a osobách a já si dovolila sestavit malý seznam těch, které inspirují :)
Cara je pro někoho naprosto šílená a nemá jí rád, někoho naopak inspiruje svým stylem a možná i tím šílenstvím (už se jí nemůžu dočkat jako Margo v Papírových městech). Emma je jedna z nejinspirativnějších žen už od prvního dílu Harryho Pottera^^ A stále pro mě zůstává na prvním místě. Zoe mě inspiruje téměř každý den, obdivuju jí za to, co dokázala a kde teď je.

Nabiilabee bude nejspíš pro většinu velká neznáma a tak jí budu věnovat odstavec. Sleduju jí na YouTube už dlouhou dobu. Zbožňuju její styl a to, jaká je. Obyčejná holka; muslimka z Británie, která studuje módu a stala se populární kvůli svým tutoriálům s hijabem a tím, jak dokáže módu zkombinovat se svou vírou.
Pokud by jste se na ní chtěli podívat, můžete na její YouTube → Nabiilabee

Máte také někoho, kdo je vaší inspirací? Kdo je váš women crush? Někoho, koho obdivujete?


 Cara Delevingne 
Emma Watson 
Zoe Sugg
Nabiilabee 

8 komentářů:

  1. Je moc hezké, že jsi zmínila jako inspiraci na prvním místě tvou mamku :)
    Emma je nádherná a nesmírně elegantní. Nabiilabee neznám, je vážně skvělé co dělá :) Moc se mi to líbí a zvlášť outfit na poslední fotce.

    OdpovědětVymazat
  2. super článok, krásne napísaný! Emma je top, a priznám sa Nabiilabee som teda vôbec nepoznala, ale pridala som si ju do odberov, vyzerá úplne milá a naozaj sa mi páči ten štýl! :) takže vďaka za tip!
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
  3. Super článok, krásna inšpirácia.
    Emma a Cara sú skvelé! Aj keď ja ale moc Taylor Swift nemusím, strašne sa mi páči jej štýl obliekania <3
    Dijoun&Klaudi

    OdpovědětVymazat
  4. Caru mám vcelku ráda a Emmu taky miluju! Mým největším ženským vzorem je Eleanor Roosevelt za všechno, co dokázala a je mi neskutečně líto, že se s ní nikdy nebudu moci setkat :/ Inspirací v módě je pro mě třeba Shay Mitchell a woman crush samozřejmě Beyoncé :D -L

    OdpovědětVymazat
  5. hlavne su to normalny ludia, takze netreba ich brat ako bohyne :)
    pozri moj novy beauty post :)
    www.donnaiveh.com

    OdpovědětVymazat
  6. Fashion inspiration články miluju a hlavně potom ty, co obsahují Caru, je skvělá! A Nabiilabee? Až teď o ní slyším poprvé a je skvělé, že ostatním ukazuje, že její víra nemusí nutně znamenat nudné fádní oblečení. Těším se na další článek. <3

    OdpovědětVymazat
  7. aww nice post. definitely inspiring. Love Emma Watson :)

    xx
    smudged-fingerprints.blogspot.com

    OdpovědětVymazat