neděle 8. března 2015

Random photos #february

Únor je opět pryč a mě nezbývá nic jiného, než téměř v půlce březnu udělat konečně random článek s fotkami za únor! :D Celý měsíc byl sice krátký, hektický, ale zatím nejlepší za celý nový rok - což je možná trošku mimo mísu, protože to byl teprve druhý měsíc v novém měsíce. Zažila jsem toho ale opravdu strašně moc a nutí mě to k úsměvu ještě dnes.

Hned na začátku měsíce jsem navštívila koncert Eda Sheerana - ano, ten koncert byl snad všude. Snad každý o něm mluvil a já můžu říct, že jsem Edovi propadla snad ještě víc, pokud to je možné :) Jeho hlas mě zahřívá na srdci kdykoli si na to jen vzpomenu. Byl to jeden dokonalý večer s perfektním mužem na pódiu, který mě naprosto svým výkonem tam ohromil a já bych šla znovu :) Bez sebemenšího zaváhání. Až tak perfektní to bylo.

V podstatě celý měsíc jsem byla v práci a snažila se to prokládat chvilkami, které mi vytvářejí vzpomínky (jak mi nedávno někdo řekl) a já si to opravdu užívala. Měla jsem na konci měsíce týden volna, ale využila jsem ho jen válením se v posteli s knihou a setkáním se s přáteli :) Viděla jsem se po X letech s kamarádkami z mého dětství; což byla naprostá šílenost, ale už se těším až se narodí miminko a snad se znovu slezeme. Viděla jsem se s Lenou, kterou jsem neviděla tak dlouho a 6 hodin nám rozhodně nestačilo a viděla jsem se s mou chummy


Teď mě čeká další plodný měsíc. Za několik dní mě čeká skládání zkoušky na Licenci pojištění; což potřebuju ke svojí práci a pevně věřím, že všechno vyjde tak, jak má. Budeme pořádně plánovat přicházející červen a s ním koncert One Direction v Rakousku *pištím jako na lesy*. Ale pořád si myslím, že fotky řeknou vždy více než slova, tudíž je sem s klidným srdcem přidávám a jdu plánovat článek o mých únorových favoritech :) 


Pán Perfektní Ten, kdo tam nebyl přišel opravdu o hodně.

Nejlepší čokoláda až z Londýna!^^

Když přijdete s tímto úlovkem do práce a nemůžete číst! Nejlepší čtení!




A uzavírám zdravou snídani a nejlepším zeleným čajem!^^

5 komentářů:

  1. So jealous you got to see Ed Sheeran! And all this food looks really delicious :)

    OdpovědětVymazat
  2. hodvábnika si musím niekde požičať a čo najskôr prečítať!
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
  3. Únor teda utekl šílenou rychlostí! Moc se mi líbí to "prokládat chvilkami, které vytvářejí vzpomínky" :) Jak jsi dopadla se zkouškama, už je máš za sebou? Pokud ne, tak držím palce a pokud ano, tak doufám, že se ti povedly! :) Zatraceně jsi mi udělala chutě na to kafíčko i snídani! Zkoušela jsi zelený čaj od Lipton Lemon Macaron? Ten je mňamkózní! :) Měj se krásně, Sáji ♥

    OdpovědětVymazat
  4. Zelený čaje mám taky nejradši :) Mmm já chci všechny ty dobroty a oreo čokoládu :D

    OdpovědětVymazat