pondělí 5. ledna 2015

Random || december 2014

Mám ráda random články a jelikož jsem přemýšlela, do čeho zařadit fotky z Vánoc (když už jsem uveřejnila článek o roku 2014, opravdu mi připadá hloupé, psát článek o Vánocích :D), tudíž jsem se rozhodla pro random fotky za měsíc prosinec :)
Byl to měsíc všehochutí a prožila jsem toho spousty pouze za 31 dní a myslím, že prosinec bych zařadila na první příčky TOP měsíců v roce 2014. Docela jsem si prosinec užíval a je zvláštní, že se musím učit psát znovu nové datum - 2015. Je vlastně zvláštní, že už je opět leden a já jsem zvědavá, jak rychle tento rok opět uteče! :) Vytvořila jsem si část svého: Bucketlistu pro tento rok a jsem připravená, plnit svá přání. Máte také nějaké předsevzetí nebo sny pro tento rok? Dáváte si vůbec nějaká předsevzetí?
Mě čekají poslední dvě hodiny doma před tím, než nastoupím na brigádu k ségře do práce a jsem na to docela celá natěšená a zvědavá :)

Tak tedy přikládám své random fotky z prosince a doufám, že se Vám článek bude líbit.
PS: Doufám, že se článeček bude líbit speciálně poorlittlerichgirl

 Nejlepší kavárna (nikdo jí nehledejte, pokud jste mudlové!)
 
 Ježíšek po druhé u mojí ségry :)
Natěšená na přečtení všech knih, které jsem dostala / koupila! :)
 Už za chvilku! Panebože! Nemůžu se dočkat okamžiku, kdy je znovu uvidím a uslyším! 

7 komentářů:

  1. hezký stromečky a tolik dárečkůůů! Já jsem na různé to "do listy" a wishlisty úplně ujetá. Mám jeden wishlist "+99 dreams... in 4 years" a předsevzetí mám jedno, pořád stejné, jako každý rok - zhubnout a jako každý rok na něj budu hodně myslet, ale to je celé.

    OdpovědětVymazat
  2. Ach, Sajünko, děkuju Ti mockrát za tak krásnej komentář. <3 Moc mě potěšil. <3 S těma peněženkama jsme na tom byli teď ke konci roku asi všichni stejně, viď? Přesně tak, kluzký rok. Jednou dole, jednou nahoře a asi to tak vážně musí být, aby se člověk dostatečně poučil, posunul. :)

    Co se týče random článků, ty já naposto miluju!! Strašně ráda nakukuju do soukromí svých oblíbených blogerů, i když teda, a to se přiznám bez mučení, já mám pořád s publikováním soukromých fotek docela problém, ale i letos budu pracovat na jeho zlomení. :) Sajünečko moje, děkuju Ti znovu a ještě jednou - tentokrát za přenádherné věnování, je až neuvěřitelný, kolik radosti kolem sebe umíš rozdávat!! ♥ Děkuju, děkuju, děkuju!

    Co se týče Bucketlistu, na něm já pořád pracuju ještě v rámci projektu 101/1001, který jsem si teda potom upravila na 100 cílů v nejbližší době. A jsem ostuda ostudná, teprve 23 ze 100! :D Jenom se mi často stává, že zapomenu odškrtávat a potom už si ani nejsem jistá datumy, tak to musím napravit. :) Jinak, jeden takový cíl zahrnující snad všechno - být šťastná a spokojená sama se sebou. To mi bude stačit a jestli to bude třeba s nynější váhou nebo o dvě kila lehčí, to už neřeším a rok mi ukáže. :)

    Ten popisek u kavárny mě vážně pobavil, přesně, taky bych to těm mudlům všechno zakázala. :D!! Hrozně mě vždycky zahřeje u srdce, když vidím něčí štědrovečerní stůl, je to pro mě snad větší symbol, než ten stromeček, i když na něj teda taky nedám dopustit a vy jste měli krásný oboje dvoje. :) Těch knížek!! Doufám, že si tu potom budu moct přečíst i nějaké ty tipy, protože, v rámci bonusu 100+1 goal challenge bych měla začít víc číst. Jo a jsem ve třeťáku. :)

    PS: Teď už jsi někde v plném pracovním nasazení, tak přeju hlavně hodně zdaru a trpělivosti, ať se ti tam líbí a budu ráda, když dáš vědět, jak to nakonec všechno šlo. <3

    Užívej krásných zimních dní, tvá věrná fanynka. :) ♥

    OdpovědětVymazat
  3. Sáji? Co je to "mudlové"? :D Tohle slovo jsem nikdy neslyšela! Já si předsevzetí žádné nedávám, když něco chci změnit, tak to udělám hned a nebudu čekat až na nový rok :) Mám jenom sny a přání.. Dostala jsi nádherné dárečky a úplně mi nad těmi Vánočními fotkami ukápla slza, když si vzpomenu, jak byly nádherné, pohodové, bezstarostné. Ach jo.. mám pocit, že každý rok utíkají rychleji a rychleji. Ať se ti daří v nové práci ♥

    OdpovědětVymazat
  4. Ooo, Sáji, děkuju moc za objasnění! :) Já jsem Harrym Potterem nepolíbená, tak to proto! Děkuju moc za dlooouhý a krásný komentář u mě na blogu! :* Jsi zlatíčko ♥ Nákupy v Primarku si moc užij a doufám, že se potom podělíš o úlovky :))

    OdpovědětVymazat
  5. Aj ja mám rada random články, a ten tvoj je tiež super! <3
    Dijoun&Klaudi

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné fotky a moc pěkné dárky jsi dostala :) Ta sada od Guess by se mi líbila taky
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat