čtvrtek 1. srpna 2013

2. Monate in Hannover


Dva měsíce... přijde mi to vážně divné! :-o Celý červenec utekl neskutečným způsobem. Nevím, jestli to je tím, že půlku měsíce jsem měla dovolenou, nebo něčím jiným :) Nestíhám si ani pořádně uvědomovat, jaký den a připadá mi, že pondělí se mění na další... neskutečně rychle to utíká a děsí mě to! Stejně, jako mi mamka říká, že si ani neuvědomím, a budu tu 7 měsíců. Krátí se to čím dál, tím víc :)
Poslední dny jsou hektické, plné dětí (8 dětí na zahradě, poletující po celém baráku - to mě vážně irituje!>.<). Šílím ze 12ti hodin s dětmi a užívám si chvilky, kdy si vlezu do postele, zapnu si Harryho Pottera (opět mě chytla má mánie) a nic nedělám! :) To je to, co po celém dni naprosto potřebuju!^^ Jak jsem slíbila, každý měsíc udělám koláže z fotek, které se mi nastřádaly a už teď se těším, až o víkendu popracuji na článku, který mám v hlavě od té doby, co jsem tu!^.^
Mějte se zatím fanfárově a brzy naviděnou! S.

6 komentářů:

  1. Jojo, Tvoje mamka má pravdu :) Ani se nenaděješ a budeš už doma :) Po pravdě jsem jenom koukala, že jsi v Německu už 2měsíce! :D Já myslela, že tak měsíc...no ten čas vážně děsně letí :)
    A vážně Tě obdivuji. Hlídat 8dětí, to je opravdu umění. Já děti přímo miluju, ale stačí mi, když mám na starosti 2 moje bratránky a za celý den jsem totálně hotová!
    Jinak to nic nedělání mám úplně stejně :D Chodím teďka na brigádu a jak dojdu domů, tak jenom lehnu a čtu si knížku či brouzdám na netu nebo koukám na filmy. Ani mě nehne, abych dělala cokoli jiného :D Absolutně nemám ponětí čím to je, když ještě před rokem jsem z práce přišla plná energie a dělala milion věcí :D
    A opět děkuji za fotky, ráda se na ně koukám! :))

    OdpovědětVymazat
  2. O_O 2 mesiace? Tak to si ma úplne šokovala Zlatí. Až v takýchto chvíľach si človek uvedomí, ako rýchlo ten čas vlastne letí :). Opäť ti musím povedať, ako veľmi ťa obdivujem, pretože 8 detičiek by bolo nad moje sily :D. A to ani nevravím, či by som zvládla vôbec dve :). Som na teba hrdá a dúfam, že ti to takto skvele pôjde aj naďalej :)).
    Ja som sa aj napriek tomu, že by som sa mala poctivo venovať učeniu, pustila do Fénixovho rádu a stala som sa závislou na všetkých obrázkoch okolo Harryho ^_^.
    Maličká je úplný poklad ^_^ a tvoja sestra O_o je ako tvoje dvojča :). Brala by som, aby sme si boli so sestrou aspoň trošku podobné :D, ale vy ste ako jedna :).

    Teším sa na ďalšiu várku krásnych fotiek, na sľubovaný článok a tiež na tvoj majlík ^_^ :). Je mi smutno Zlatí :(

    OdpovědětVymazat
  3. omg ten jareeeeed! ♥ miluji články se spooousty fotek :) moc tě obdivuji 8 dětí? to bych nezvládla :) těším se na další článeček, moc moc si to tam užívej a přeji s dětičkama pevné nervíky :)

    OdpovědětVymazat
  4. Co? Už 2 měsíce, fíha, zdá se, že mi ten čas letí stejně jako tobě O.o Pořád tě ale obdivuju čím dál tím víc, 8 dětí už je vážně mazec :)Ten Jared mě už vážně zabije, poslední 2 měsíce zabírá polovinu mého já a mého blízkého a jak tak koukám i vzdáleného okolí :)

    OdpovědětVymazat
  5. 8 dětí, to si ani neumím představit, pro mě je vážně vyčerpávající, když dostanu na půl hodiny jen dvě :(
    Obdivuji tě a přeji ti ať ti krásně utíká i zbylý čas, prtože to znamená, že je plně naplněn:)

    OdpovědětVymazat
  6. Čo co co co?? PROSIM?? NEMECKO?? :O Dlho som ta nesledovala a teraz sa pozriem a zíram, blogspot, nemecko aupair... Ach niekomu je krásne. Ja som bola v Tom Berline a...... velmi sa mi nechcelo vraciat spať. Bože, ako ti len zavidim ale samozrejme prajem. Nemecko cele, cele nemecko je dokonalé, od zaciatku az po koniec. Milujem tam vsetko. ♥
    Ty robis Au pair, niekomu znamemu koho poznas??? :) Ach mas super, ze vies po nemecky, sakra. :) Keby som vedela aj ja, som v Nemecku alebo vo Viedni a pacujem a zijem si krásne... uf..
    Uzivaj si to a zvládaj. A pís a pís a píš a postuj fotky vsetkych nadhernych miest.

    OdpovědětVymazat